Catalizatorul e pe cale sa se infunde si de aia, computerul iti limiteaza puterea. Scrie de fapt ''Antipollution system failure''
Iesi cu ea la sosea si mergi 15-20 de min in viteza a treia cu 90-100 km/h si va fi ok dupa aia. Cred ca o folosesti mai mult in oras si de aia nu o poti tura
Nu stiu exact ce are, ce pot sa spun e sa nu mai faci asta sa mergi pe rosu, si ca... masinile franceze sunt mai " sofisticate „ si costisitoare a dracu, ce e nemtesc e tot nemtesc
Daca voi alimenta, oare imi va mai arata acel "avertisment"? Am primit'o de sambata seara, ieri nu mi-a aratat nimic, am mers cu ea, nu am avut nici o treaba, doar azi a inceput sa apara. O sa vad dupa ce alimentez daca mai arata, sper sa'si revinaMultumesc!
Dap. ai tras mizerie din rezervor. s-ar putea sa ai sonda (sondele) lambda duse sau cu calamina pe ele. du-te la tester computerizat sa verifice parametrii sondei
Inseama Anti Poluarea inchis ai apesat u fro comanda si ai inchis ati poluare cauta si u un buton care se deschide ati poluare