| DRAGANONSKY a întrebat:

Salut all!
am o intrebare:as vrea sa-mi cumpar o masina din Spania(fratele meu este acolo), sa-i fac actele an de an(mi le face el), dar intrebarea este pot sa circul cu ea mai mult de 90 de zile, pentru ca am mai avut una(tot din Spania)si am vandut-o(motive financiare) si cand am fost oprit de politie mi-a spus ca pot sa circul cu ea doar 90 de zile, dupa care ori o inscriu, ori plec cu ea iar in afara.mersi anticipat! dau funda!

Răspuns Câştigător
| xanax7040 a răspuns:

Deci,o onmatriculezi acolo definitiv si apoi iti face procura pe numele tau si poti circula linistit oamenii legii la noi sint si asa cum sint nu trebuie sa iti mai spun fiind vorba de o masina din Spania au gindit ca poate fac o spaga in euro

4 răspunsuri:
| xanax7040 a răspuns:

Daca are numere definitive nu ai nici o problema mentionez ca amea este cu numere definitive de Romania si eu circul cu ea in Germania fara probleme sintem in comunitatea europeana totusi.

| DRAGANONSKY explică (pentru xanax7040):

In alta tara iti da voie sa circuli cu o masina "de Romania", dar la noi nu stiu daca iti da voie cu numere straine mai mult de 90 de zile, asta incerc sa aflu!

| GabitaBm a răspuns:

Si eu am cumparat o masina din Franta, si am umblat cu numerele respective 1 an de zile, doar ca in caz de accident umblam pe riscu meu nu ma despagubea nimeni, dupa care esti obligat sa o inmatriculezi sau da...sa-ti faca procura, si o data pe an sau la 6 luni, nu mai stiu exact trebuie sa iesi din nou in afara, ca sa mai poti umbla in Romania. :-)

| fl0ryn22 a răspuns:

O inscrii pe numele fratelui tau acolo in Spania iar el trebuie sa iti faca procura pe numele tau si parerea mea este ca nu o sa ai probleme...la fel ca si astea inmatriculate pe bulgaria, ori cel mai bine mergi la politie si intrebi dar sincer cred ca nu o s ate lamureasca indeajuns pentru ca stii si u cum sunt '' reprezentanti legi'' in Romania, sper ca ti-am fost de ajutor, bafta