| toteu_1854 a întrebat:

Salut all. am si eu o rugaminte la voi. astazi m-am contrazis cu toata clasa. vreau s astiu si eu care este diferenta dintre un detector de radar si un anti radar. as vrea un raspuns cat mai rapid daca se poate. Va Multumesc!

7 răspunsuri:
leonardk
| leonardk a răspuns:

Detectorul iti semnaleaza aparatele radar, la o anumita distanta in functie de performantele lui. Antiradarul bruiaza semnalul radar, acesta nemaiputand determina viteza cu care circuli. Detectorul este permis de lege in Romania, antiradarul este interzis.

| Daniel123 a răspuns:

Detectorul radar detecteaza un aparat radar si te atentioneaza la timp pentru a incetini si a evita radarul. Un anti-radar este de asa natura incat sa bruieze undele emise de un aparat radar si sa ii eroneze calculul astfel incat el sa indice o viteza legala sau sa dea eroare de masurare.

| alexandrubt13 a răspuns (pentru Daniel123):

Care e cel mai performant detector antiradar daca tot aveti aici subiectul asta?

| sharky88 a răspuns:

Da este :Antiradar-ul bruiaza, iar Detectorul radar doar "miroase" unda

| Annelise a răspuns:

Detectorul de radar detecteaza un radar al politiei, iar un anti-radar se foloseste in scop rau, pentru a bruia unda radar. Anti-radarul este interzis prin lege.

| educatie2021 a răspuns:

Detector radar = detecteaza radaru, doar atat
anti-radar = bruiaza radarele politistilor si ai pus-o daca te prind cu asa ceva p masina conform noului regulament

| emma23 a răspuns:

Detectorul de radar te avertizeaza in trafic cand dai de un radar.Anti radarul bruiaza radarul si e ilegal sa-l folosesti. sper ca ti-am fost de folos.