Cel mai sigur ar fi sa il testezi cu o baterie de masina (sau o sursa de unitate PC), cu semnal de la placa audio a calculatorului.
17V e prea mult pentru un amplificator auto, sa speram ca nu l-ai ars.
In specificatiile amplificatorului spune ca merge alimentatbla 12-24 v. Oricum, dupa ce am.probat la bateria de la masina, in casa a mers din nou la cei 17 v, cu aceeasi problema de distorsionare si intrerupere. Partea nadoala e ca e al doilea amplificator pe care l am platit, crezabd ca primul e defect. Apropo, e luat de la optimusdigital din Bucuresti, care au o politica f proasta. Nu va sfatuiesc sa luati de la ei. Multumesc celor ce au raspuns dar inca mai astept pareri. Toate cele bune va doresc!
Iti trebuie surse stabile de semnal si curent.
Intreruperile ar putea fi de la alimentatorul de laptop, ca el e facut finut, sa incarce cu sarcina continua, pe cand amplificatoarele fluctueaza in consum.
Si nici telefonul nu e o sursa de semnal demna de luat in seama. De aia am spus sa faci proba la o placa audio de calculator, cu o alimentare ori de la o baterie auto (merge si una mica de scuter la 12V), ori de la o sursa de calculator.
Salut! Multumesc pentru raspuns, dar am zis, la bateria de la masina nu scoate niciun sunet. Nu s-a prajit, asa cum spunea un coleg mai sus, pentru ca in casa a mers din nou la adaptorul de la laptop...
Frank51 întreabă: