| andreibaros a întrebat:

Am 12 ani si nu va speriati! As dori si eu pentru viitor un scuter adica pe la 14, 15 ani. Puteti sa imi sugerati si mie niste scutere convenabile la pret dar sa fie si buna. Adk ma refer sa fie pana in 1000 euro(second hand bineinteles) dar sa fie si ceva bune. Varmiu si-a luat Yamaha Aerox R din 2009 cu 1000 euro. deci pote imi dati si mie niste idei. Nu vreau raspunsuri cum ar fi: " Ce sa faci tu cu scuter la varsta asta...sau...Eeee vrei si ieftine si bune" daca nu stiti nu raspundeti. Va rog cat mai multe idei. Dau funda pentru cele mai multe scutere sau pentru cel mai bun scuter si folositor anunt! Multumesc

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai o idee buna ar fi tot o Yamaha Aerox R de 49 sau daca nu o Aprilia Leonardo de 125 care se gasesc deja cu acte si tot de 49 si se merge fara probleme... daca vrei ceva mai sport gasesti o aprilia RS 50 din 2000-2001 la banii astia... o Yamaha TZR 50 sau daca vrei neaparat cu forma de scuter si nu Aerox clar mergi pe Honda sau Suzuki preferabil o Honda orice model si nu are moarte daca a fost bine intretinut si il intretii bine si tu!

2 răspunsuri:
| Ovidiu_3146 a răspuns:

In primul rand pune mana si invata sa citesti, sa scrii etc.
mai este pana sa-ti cumperi scooter si te poti gandi la altceva pana atunci. Preturile vor urca sau scadea. ca idee. toamna spre iarna este indicat sa cumperi deoarece preturile scad. Go to scool

| alexanru11 a răspuns:

Nu am idei