| st3fan_3205 a întrebat:

Salut am 15 ani si vara asta vreau sa imi iau o motocicleta un Dirt Bike de 125 pot sa il conduc? imi trebuie permis? ce ar trebui sa fac din cite am vazut si am auzit poti conduce doar de la 16 ani dar nu vreau sa mai astept un an si nu vreau nici scuter Va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Legal nu o poti conduce, trebuie sa ai 16 ani si permis de conducere subcategoria A1. Si pentru moped trebuie sa ai 16 ani, doar ca nu iti trebuie permis, este de ajuns un certificat de absolvire a unui curs de legislatie rutiera. Numai bine!

3 răspunsuri:
| Marius_1903 a răspuns:

Nu ai voie sa conduci si nici scuter nu ai voie sa conduci cele care se conduc fara permis nu mai stiu cum se numesc dar nu sunt scutere si trebuie sa aiba motor de 49 daca are 50 iti trebuie permis

| FurtunaDiesel a răspuns:

Fara sa o imatriculezi pe 50 cu alte prostii poti da examen pentru subcategoria A1 la 16 ani, poti incepe scoala de la 16 ani fara 3 luni! Nu te sfatuiesc sa incerci alte manevre ca la romani deoarece daca vei fi prins risti ca 3 ani sa nu ai dreptul sa dai de permis de nici un fel!

| teo2998 a răspuns:

Poti sa il conduci numai pe ulita ta sau pe strada taa nu ai voie sa mergi cu ea p drum