| qwertylovet a întrebat:

Salut, am 16-17 ani imediat si tata mi-a cumparat un scuter de 50cc, ce trebuie sa invat pentru examenul acesta( daca stiti / aveti si voi acest permis luat) un link si cateva explicatii, gen pe ce ar trebuii sa ma axez mai mult.
Multumesc

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Va trebui sa faci o scoala de conducere si sa sustii examinarea teoretica si practica (conducere in poligon) pentru categoria AM.
In principal va trebui sa inveti legislatia rutiera - OUG 195/2002 si Regulamentul de aplicare - o sa va spuna la scoala de conducere.

suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa iti zica la scoala de soferi

| DryIce a răspuns:

Este vorba despre un atestat pe care il poti lua de la scoala auto daca platesti cca 50 lei si mergi la 2/3 cursuri si nu dai examen iti dau ei o foaie pe care scrie ca ai categoria AM si pleci acasa si gata. Decat scuter mai bine stateai 1 an si dadeai pentru a1 la 18 ani si luai de 125cc si puneai motor de 150cc si nu se prindea nimeni. Iar la 24 de ani poti da pentru A si gata. Scuterul nu e fun, e o chestie cu 2 roti care consuma 1l benzina si te duce cu 50km/h la destinatie scurta ca si distanta. Cu o moto e altceva sincer.

| DJGE0X a răspuns:

Nu poti sa urci pe acel scuter fara permis de conducere