| Anonim53220 a întrebat:

Salut, am 16 ani si sunt pasionat de motociclism.La 18 ani am de gand sa imi iau motor undeva la 1000 euro, iar echipament pana in 500.Eu vara asta vreau sa ma duc la un loc de munca (un local mare) unde un baiat a fost acum vreo 2 ani si a zis ca facea 800 lei/luna, si ca atunci cand erau nunti, zile de nastere etc. statea noaptea tarziu si primea 200 lei pe loc (sper sa ma accepte). Acolo a zis ca spala pe jos, spala vase, curata cartofi, morcovi etc....treburi mai usoare. Daca calculez in 2 ani fac 4800, mai fac 2500 sigur, am 1000 si au zis parintii ca ma si ajuta ei, aia ar veni 8300+ajutorul parintilor unde ajung poate la aproape 10000. Dar ma gandesc ca daca nu ma accepta acolo, daca nu primesc atata? Sunt extrem de pasionat.Cam cat de des se schimba cauciucurile, uleiul, placutele de frana si toate celelalte consumabile.Cam atata costa sa te apuci de motociclism? Cam cat consumi pe luna (bani) daca mergi week-end de week-end? Si daca imi puteti recomanda cateva motociclete pe care le gasesc la 1000-1200 euro(despre A2 am vorbit)....chiar mai ieftine.Multumesc anticipat!

1 răspuns:
| AlexSalling a răspuns:

Nu te vor accepta sa lucrezi cu 16 ani. Nu in ziua de azi. Cunosc persoane care au putut lucra de la 15 ani, dar asta acum 50, 60, 70 de ani.