| tigrul2 a întrebat:

am 16 ani sunt baiat 1, 68-1.70 si in jur de 52 kg. Ce motor imi recomandati pentru 16 ani? Si ce ar trebui sa fac sa imi cresc masa musculara

5 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Sala, surplus de calorii, proteine etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! pentru masa musculara eu iti recomand sa te uiti pe Youtube la cativa instructori foarte buni de fitness si ai acolo foarte multe sfaturi legate de alimentatie, exercitii, odihna si mai multe. Cel mai bun instructor mi se pare cel de la ATHLEAN-X pentru ca este si fizioterapeut in acelasi timp. Iti da si exercitii de recuperare dupa accidentari. Altii ar fi : V Shred, Buff Dudes, Redefining Strength, VAHVA Fitness si Antrenorul Meu Personal

| B3AST a răspuns:

Pentru motor, legal, poți da școala de șoferi pentru A2 îți trebuie pe puțin 20 ani. Până atunci te poți plimba cu bicicleta. Cat despre masa musculară unde vrei să ai mai multă sau în ce zona?

| tigrul2 explică (pentru B3AST):

Pentru a2 trebuie minim 16 ani. pai abdomenul si mainile la incheietura mainii am 16 cm... si la stanga 15 si ceva.

| B3AST a răspuns:

Eu să stiam. Pentru mâini poți strânge minge de-aia de cauciuc sau ori ce altceva asemănător, iar pentru abdomen poți faci abdomene sau dacă asta nu funcționează încearcă scandura.