Pentru retapitare cred ca iti sunt suficienti cei 1500 lei.
Vopsirea bordului te ajunge si aia 3-400 lei. Daca fetele de usi sunt din plastic, mai bine le vopsesti deodata cu bordul, si iesi mai ieftin, plus ca nu se formeaza cute, cum se poate intampla la pielea ecologica.
Pe usi am material pe jumate, am si inceput singur la ele mama lucreaza ca maestra la ceva firma de pantofi si mia rezolvat toata pielea crem, usile au iesit super cu scaunele am emotii, n-am chef sa gasesc ceva tapiter sa isi bata joc de ele vreau sa iasa bine totusi e prima masina
Salut,parerea mea e ca nu are rost sa iti restaurezi masina pe interior,las-o cat mai clasic,sa fie original ,te vei plictisi de ea deoarece e veche, putere cam sczuta si mnah Doamne fereste da unu peste tine te face dauna totala, bani aruncati in "restaurarea interiorului sau exteriorului", bine sa o pui la punct dpdv mecanic, rugina nu e rau.Si apropo 1.8 turbo la masina din 93`? Cati cai are?
PS:am avut un matiz si am bagat in el cam 2000 de lei, a intrat unu in mine m-a facut dauna totala si bani care i-am investit nu i-am mai scos.Fa-o "OLD"