| Stra1nul a întrebat:

Am 20 de ani si as dori sa dau de permisul de conducere. Intrebarea mea este! Pot da pentru toate categoriile? B C D? happy Sau trebuie mai intai B?

Răspuns Câştigător
| blade77 a răspuns:

Trebuie sa le dai pe rand funda?

8 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pentru D trebuie sa ai 21 de ani!

| zdrangoi a răspuns:

Nu are importanta ordinea in care iei permisele pentru fiecare categorie.
poti da intai pentru permis de camion,apoi motocicleta, etc.
nu poti da insa examenul in aceeiasi zi ( normal).
cel mai bine vezi la o scoala de soferi daca poti face cursurile concomitent (n-as crede, dar intereseaza-te).

| Stra1nul explică (pentru zdrangoi):

M-am interesat. trebuie mai intai B si dupa restul. Faza nasoala e ca la mine in oras nu se mai da atestat.

| zdrangoi a răspuns (pentru Stra1nul):

Imi pare rau ca ti-am dat informatie falsa.
asta se face pentru a mai lua un ban in plus.
ce fac daca vreau sa ma fac sofer de troleibuz?
dau intai B-ul?
mi se pare aberant.
in fine, asta e.

| Stra1nul explică (pentru zdrangoi):

Nu e aberant de loc. Deoarece la categoria B ai legislatia si semnele majoritatea, la restul. ai doar ce e pentru camioane fara majoritatea semnelor ca se presupune ca le stii dinainte de la categoria B

| zdrangoi a răspuns (pentru Stra1nul):

Da,pe undeva e logic cum zici tu.
ok!

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Deci nu poti sa le dai pe toate, sunt anumite categorii in care trebuie sa ai vechime de minim 3 ani la categoria B. Nu stiu sigur care, mai bine poate sa ti spuna un instructor. Din cate stiu daca ai B si o vechime de 3 ani poti sa le dai si pe restul si primesti o reducere semnificativa. S-ar putea sa fie valabil la ce zic eu pentru autobuze de persoane. pentru camioane de marfa s-ar putea sa poti da, dar iti trebuie si atestat pe urma!

| danielcretu1980 a răspuns:

De ce nu incerci chiar la scoala de soferi.
daca faci pentru toate categoriile deodata s-ar putea sa primesti o reducere importanta.