Cu siguranta mi-as lua ceva premium.
Probabil un Mercedes C sau E, sau un coupe ceva.
Dar asta ar fi doar alegerea mea, ca ma ocup de service, si sunt burlac. Ma descurc sa intretin aproape orice masina.
Mersi mai astept pareri
Passat B6 sau Golf V. In general Volkswagen-urile sunt masini bune si usor de intretinut, am avut un B6 din 2006, nu prea au fost probleme cu el, ce e drept avea si putini kilometri facuti (130000-140000km) si a avut un singur senzor stricat recent. Singurul motiv pentru care am schimbat-o a fost ca am facut trecerea la un B7 din 2012, care este net inferior fata de B6, zici ca e facuta din carton si lipita cu superglue. Si in general sa te uiti dupa masini pana in 2008-2009, ca dupa dai de masini cu aproape totul bazat pe senzori si o sa stai mai mult cu ea in service.
Bafta
Mersi! Mai astept niste pareri si dupa dau funda
Hai sa-ti dau un b5 cu motorul AFN, daca iti plac gunoaiele.
Am incercat tot anul sa il fac masina: am schimbat o data toate bratele, am facut revizie (semering, ulei, antigel, distributie), dupa aia a inceput sa puste:
-garnitura de chiuloasa
-injectoare
-pompa de injectie
-fulii motor.
Opelul are 2 ani, e mai vechi, si nu mi-a facut niciodata pretentii. Nu mai zic ca in Passat stau ca in caruta, ca aici deja vorbim de gusturi.
Aș mai strânge o încă o mie și mi-aș lua un bmw seria 1, varianta 2.0 diesel automat în 6 trepte, 177 de cai putere sau mi-aș lua un Golf 4 1.9 tdi la 2.500 euro iar cu restul de 2.500 mi-aș lua un atv sau o motocicletă