| Dima_Alin_1998 a întrebat:

Salut, am achizionat o masina mai veche fara a o verifica pe carvertical, pentru ca am zis ca nu are rost. Masina a fost achizionata de la o reprezenta auto, verificand masina pe carvertical din curiozitate am putut vedea ca are dati inapoi circa 900 de mii de kilometri, ceea ce nu se vede deloc pe masina, nici la cum merge, dar nici la cum arata, Se poate sa fie o eroare de la carvertical sau fac niste demersuri asupra firmei respective pentru inselatorie?

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Presupun ca este ceva eroare, cu aproape 1 ilion kilometrii rulati si inca in stare buna.
Mergi la firma si intreaba parerea lor, sa clarifice situatia!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este nici o eroare pe carvertical, ci realitatea, fiind clar un caz de modificarea a kilometrajului si de stergere a tuturor indicatorilor care ar sune cat de veche sau uzata este masina.

suntserios
| suntserios a răspuns:

900k km e enorm. Sa fim serioși. 900k km se vad imediat la o mașină.

| relian a răspuns:

Nu ai cum sa faci nici un demers, mai ales ca puteai inainte sa cumperi sa verifici, asa ca nu tea obligat nimeni sa cumperi.Aia au vandut o masina, asa cum este ea, mai ales daca este folosita, daca a avut mai multi proprietari ce stiu eu ce au facut aia inainte.

Dar sa dea inapoo vorba cuiva aproape 1 milion de km nici nu a rulat cred ca asa de mult.
Ori poate nu ai vazut tu bine.Dar nu stiu ce te intereseaza pe tine citi km are o masina veche, tu cand cumperi verifici, asta daca vrei sa faci asta, nu cumperi masina dupa ce screie mai stiu eu pe ce meniu de restaurante laughing car vertical peste prajit.

Daca acolo scrie ca are doar peste la cuptor ce faci, nu mai cumperi masina aia chiar dfaca este buna, chiar si pe verificate, masina sa fie foarte buna, dar pentru ca spune car orizonalt nu stiu ce balarie, tu nu mai cumperi?

Masina se cumpara pe verificate, astea folosite, nu dupa ce scrie mai stiu eu unde.
Ai fost inselat, iauzi, de ce crezi tu ca ai fost inselat? Eu am o masina care a fost cumparata de la alta prorpietar, acum vreau sa o vind, eu nu vaerific nicaeri si vad masina cum este.Inseamna ca team inselat?
Adica ca verifici tu acum unde spui si vai masina in anul 9 sute toamna nu stiu ce s-a intamplat? Nus curios, eu iti vind masina asa cum este, asa cum o vezi tu, eventaul daca vrei sa veririci si eu iti permit asta e si mai bun.

O alta chestie, spui tu " nu se vede deloc pe masina" adica ce anume ai vrea sau crezi tu ca sar vedea pe o masina care are 50 mii sau 150 mii de km? Crezi ca sar vedea ceva, ar scrie pe ea sau la ce faci referire?
Masina arata dupa cum a fosrt intretinuta, asa ca poate sa aiba si 1 milion de km si sa arate ca noua, km aia nu-ti zice tie nimic, sau cum se prezinta masina, arata bine gata neaparat trebuie sa aiba km putini, astea is povesti.