| nevermind07 a întrebat:

Salut, am achizitionat de curand o masina second la pretul de 4500e, masina a mers bine totul perfect cand am verificat-o acolo pana am ajuns acasa, acasa a inceput sa scoata fum negru, au iesit la iveala alte mici defecte etc. Cel mai important cand am incercat sa-mi fac rovigneta a doua zi, nu reuseam sa fac pe numerele masinii la categoria autovehicul, cand m-am uitat in carte am descoperit ca masina este trecuta la categoria autoutilitara (cum e prima masina cumparata nici nu ma gandeam ca poti sa treci asa ceva in carte), problema ce-a mare este ca acest domn care mi-a vandut-o a trecut pe contractul de vanzare cumparare 1000 e cat timp eu am iesit sa fumez o tigara sau poate doar asa erau vorbiti cu cei de la acte, mie inca nu mi-au venit toate actele inca din cauza covidului si a sarbatorilor, intrebarea este, pot sa ma duc sa ii restitui masina si sa-mi recuperez suma de banii pe care am platit-o legal? Mentionez ca am martorii la achitarea sumii de 4500 nu de 1000. Ce-a mai mica informatie e de ajutor, multumesc.

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Suna l pe om si spune i sa-ti dea banii inapoi altfel tu vei merge la politie si îi vei face plîngere, ti a vindut o rablă pe bani buni, suna l maine ca sa nu apuce ăla sa cheltuiasca banii, tu da i masina inapoi si el sa-ti dea toti banii.Ai cumpărat masina de pe Olx? Ca pe Olx mai sunt si țepe.

| Sofer a răspuns:

Ce mașina ai cumpărat cu 4500?