| StrumfXxX a întrebat:

Am auzit ca ai voie sa dai de permis de la 17 ani si daca il obtii ai voie sa conduci in prezenta unei persoane care are permis de minim 2 ani... este adevarat si daca da imi puteti da mai multe detalii? -"big grinAU FUNDITA:"-

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este adevarat, inca nu s-a adoptat o asemenea prevedere. Este doar o propunere de completare si modificare a legislatiei rutiere, printre alte cca 500 de propuneri, care urmeaza a fi discutate si adoptate de Parlament. Numai bine!

7 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

La 18 ani poti sa iei permisu, poti face scoala cu 3 luni inate de implinirea varstei de 18 ani dar sala si traseul le dai numai dupa ce faci 18 ani!

| IMC90 a răspuns:

Ai de capu meu ce lege...

S-asa nu e loc pe sosele, s-asa permisul se da prea devreme s-asa toate intersectiile sunt blocate, e fix de ce aveam nevoie. Pusti la volan care fac pe Schumacher

| StrumfXxX explică (pentru IMC90):

Daca conduci nu inseamna ca esti "Schumacher" si ca conduci dar ai si tu partea ta de dreptate

Răspuns utilizator avertizat
| blizzard21 a răspuns:

Legea asta s-a propus in parlament dar nu a trecut, si chiar daca trecea trebuia sa fii insotit de o persoana care are permisul de peste 10 ani

| Sorin1991 a răspuns:

Din cate stiu nu e aprobata.e in dezbateri abia