| Mihaitzaplesanule a întrebat:

Am auzit ca sunt tare păcătoase motoarele de 1.6 pe vw golf 7 model 2015+. Vreau sa iau un golf 7 da break. Voi ce părere aveti e diferenta de 1000/1500€ intre 1.6 și 2.0.

Răspuns Câştigător
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Problema principala la motoarele acestea nu e faptul ca motorul in sine nu e fiabil (Bloc motor, chiuloasa, injectoare), ci tot ce e pe langa cam pica ca sunt pline de senzori si electronica(EGR, DPF, sistemul Adblue, etc) ...In alta ordine de idei, eu merg pe principiul ca un motor mai mare ca capacitate cilindrica e construit mai bine decat unul mai mic.Si daca tot ai banii la dispozitie de ce sa nu iei 2.0? Dupa aia in viitor, daca iti cumperi 1.6 si te depaseste unu cu 2.0 sa nu regreti.

3 răspunsuri:
| MaiplatadecatDorna a răspuns:

Deci de sfătuiesc din tot sufletul sa iei 2.0

| Rapidauto a răspuns:

Ideea este urmatoarea, la un motor de 1.6 si 1295 kg (masa autoturismului + greutarea pasagerilor + bagaje, in cazul unei calatorii) nu o sa ai un cuplu prea "fericit". Eu personal as opta pentru un 2.0 L, insa hotararea iti apartine. O zi buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merita sa mai strangi niste bani si sa iei 2.0.Este mult mai fiabil si putin mai puternic