| Aalexander a întrebat:

Salut.
Am avut recent un accident cu masina rezultand din aceasta strambarea radiatorului.
Am aflat ca pot merge asa pana in vara fara probleme.
Dupa reparatie ( bara din fata ) am mers 2-3 zile cu masina si nu am avut probleme.
Doar ca pierd cam 100 ml de antigel pe zi. ce inseamna asta?

15 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Inseamna ca ai radiatorul spart si trebuie sa bagi zilnic antigel. azi piezi 100ml, peste o sapt poate ai sa incepi sa pierzi 500.
Pune mana si il repara ca intr-o zi ai sa ramai fara antigel si ai sa faci praf motorul

| Aalexander explică (pentru suntserios):

Dar daca merg asa cu jumatate de rezervor plin cu antigel, inca 2-3 samtamani, e bine?

| Aalexander explică (pentru suntserios):

Faza naspa e ca nu cade pe jos antigelul. si nu stiu unde se duce.

| suntserios a răspuns (pentru Aalexander):

Atat timp cat exista antigel in instalatie nu e problema, dar ai sa stai chiar in fiecare zi sa il umpli? astupa macar gaura aia cu poxipol sau ceva pana il repari cum trebuie

| horia2012 a răspuns:

Daca ai pus intrebarea la misto, treaba ta. Ai mai pus o data si ti-am spus ca s-ar putea sa-ti curga. E grav daca nu urmaresti. Cand pierzi lichid, intra aer in instalatie, racirea nu se mai face cum trebuie, si motorul se incalzeste foarte repede si tot ce e posibil sa distrugi garnitura de chiulasa. Pana cumperi alt radiator urmareste nivelul de antigel in vas si completeaza.

| Aalexander explică (pentru horia2012):

Trebuie sa fie tot timpul plin rezervorul cu antigel? e ok daca e pe jumatate plin?

| horia2012 a răspuns (pentru Aalexander):

Trebuie sa fie la semn. Nu deasupra. Poti sa-l ti la jumatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam 1,5 lei pe zi.

| Aalexander explică (pentru anonim_4396):

Doar atat? n ar trebui sa mi fac griji de exemplu ca n viitorul apropiat se va strica si altceva sau ceva de genul?

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Curge radiatorul.

| Aalexander explică (pentru MultPreaInteleptulTractorist):

Si e grav?

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns (pentru Aalexander):

Da, trebuie sa-l repari sau sa-l schimbi cat mai curand (preferabil pana sa vina primavara, ca sa n-ai probleme)

| Maioru a răspuns:

Inseamna ca ai radiatorul spart(fisurat), pierderea nu este mare.Vezi ca in comert gasesti un aditiv pentru asa ceva si se introduce continutul in vasul de exspansiune(cel cu antigel in el)

| VOLVO4LIFE a răspuns:

Ce masina ai?

| Aalexander explică (pentru VOLVO4LIFE):

Fiat punto 2001 in 2 portiere.