Inseamna ca ai radiatorul spart si trebuie sa bagi zilnic antigel. azi piezi 100ml, peste o sapt poate ai sa incepi sa pierzi 500.
Pune mana si il repara ca intr-o zi ai sa ramai fara antigel si ai sa faci praf motorul
Dar daca merg asa cu jumatate de rezervor plin cu antigel, inca 2-3 samtamani, e bine?
Faza naspa e ca nu cade pe jos antigelul. si nu stiu unde se duce.
Atat timp cat exista antigel in instalatie nu e problema, dar ai sa stai chiar in fiecare zi sa il umpli? astupa macar gaura aia cu poxipol sau ceva pana il repari cum trebuie
Daca ai pus intrebarea la misto, treaba ta. Ai mai pus o data si ti-am spus ca s-ar putea sa-ti curga. E grav daca nu urmaresti. Cand pierzi lichid, intra aer in instalatie, racirea nu se mai face cum trebuie, si motorul se incalzeste foarte repede si tot ce e posibil sa distrugi garnitura de chiulasa. Pana cumperi alt radiator urmareste nivelul de antigel in vas si completeaza.
Trebuie sa fie tot timpul plin rezervorul cu antigel? e ok daca e pe jumatate plin?
Trebuie sa fie la semn. Nu deasupra. Poti sa-l ti la jumatate.
Doar atat? n ar trebui sa mi fac griji de exemplu ca n viitorul apropiat se va strica si altceva sau ceva de genul?
Si e grav?
Da, trebuie sa-l repari sau sa-l schimbi cat mai curand (preferabil pana sa vina primavara, ca sa n-ai probleme)
Inseamna ca ai radiatorul spart(fisurat), pierderea nu este mare.Vezi ca in comert gasesti un aditiv pentru asa ceva si se introduce continutul in vasul de exspansiune(cel cu antigel in el)
Fiat punto 2001 in 2 portiere.