Poti depasi cu cisterna dar nu prea ai cum in Romania la ce trafic e pe nationalele noastre. Si masina poate depasi orice vrea. Doar politia sa no depaseasca...
Unde zice ca exista masini pe care nu ai voie sa le depasesti? sau masini cu care nu ai voie sa depasesti?
Nu ai voie sa depasesti coloane oficiale in timpul misiunii sa zicem, nu ai voie sa depasesti pe linie continua etc dar totul este prevazut in Codul Rutier, ce ai voie si ce nu ai voie.
Nu scrie nicaieri ca n-ai voie sa depasesti o cisterna! Conditiile sunt: sa ai voie sa depasesti (adica sa nu fie linie continua pe partea ta), sa ai viteza necesara depasirii, sa nu depasesti o coloana oficiala si la indicatiile agentului de politie sau sa nu fie semnul de interzicere a depasirii (cel cu masina rosie in stanga) sau doua masini negre taiate de o bara oblica).
Pentru a conduce o cisterna ai nevoie de atestate. La acele atestate inveti conditiile speciale in cazul conducerii unei cisterne adr, fata de conducerea unui camion cu barabule.
Daca ai luat atestatul pe bani, si ai mai facut si accident... Unde vrei sa ajungi?
Nu eu am facut cel cu cisterna a depasit un camion si mi-a iesit in fata
cristiana199 întreabă: