Ai crezut ca lasa il santajezi pe om, hai ca ne intelegem noi si iai cerut probabil bani mai multi, alta explicatie nu-i, iar omu nu tia mai dat nimic, uite asa te-ai scos.
Cand esti lovit nu se faca cacaturi genul asta.Ala sigur avea asigurare, tu la fel, era de vina respectivu, asigurarea lui tiar fi acoperit tie problemele si acum nu trebuia sa mai umbli sa o dai la intors.
Stati ca stiti m-am gandit si gata is terminat, aia teau vazut ca ai plecat pe picioare, ai si refuzat sa mergi la spital, probabil si si semnat ceva.
Ia gandeste, tu spui ca este in regula si te duci acasa, in drum spre casa, sau a doua zi ori dupa a 9a zi, te lovesti sau stiu si eu ce faci, acum te introci sa ce?
Ca stai ca e din cauza aluia ca a intrat in tine? Nu merge asa, eu sa fiu in locul individului, pot sa spun ca cine stie ce ai patit dupa si acum incerci sa imi pui mie in carca chestii inventate sau patite dupa.
Cind patesti, atunci ceri omului, banu pe loc, nu ca lasa ca ne intelegem, ori dai acum banu, ori mergem cu asigurarea cu politia.
Mai ales cand vine vorba de accidentari de persoane, nu stii tu ce s-a intamplat, nu stii ce se afla sub piele ca nu vezi, tu doar simti, dar atunci pe loc nu simti mare lucru.
La masina la fel, tia lovit motorul sau lovesti o masina, da ce se vede se vede, dar poti fi daune care nu se vad, de aia se merge pe asigurare, de ce sa suferi tu sau dupa sa platesti de la tine, ca ai vrut tu sa il ajuti pe respectivu.
Cu banii dati asa lasa ca ne intelegem, a patit si un prieten, o eleva mexicanca a dat peste femeia ce zic, care mersese sa isi ia baiatu de la scoala, aia mai era si colega cu fiusau is infundat usa, nu avea nici permis, parintii ei i-au dat masina pe mina.
A sunat pe tacsu o venit ala, hai sa nu chemam politia ca cine stie, nu mai pupa mexicanca permis nici dupa 18 ani. Ia spus ca plateste el tot, cai repara masina ca are un prieten de-al lui service, ea a avut incredere si dupa ia mai reparat nimic, a luat-o in gura.
Eu i-am zis, spune-i acum, sa-ti dea 2 mii sau 3 mii, daca nu suni politia, o patea rau mexicanu cai daduse pe mina la un minor masina sa mearga la ascoala.
Nu poti avea incredere in straini, nu frate mergem legal, raspunzi pentru ce faci si asta e tot.
Tu ca ai refuzat, nu stiu daca acum te mai baga careva in sama, logic ar fi sa nu te mai bage nimeni in sama, tu ai ales calea asta, nu tea fortat nimeni.
Tu du-te la spital ca e piciorul tau!
Apoi mergi la politie si vezi ce iti spun cei de acolo.
Politia stie de accident.
GhermanPaul întreabă: