| sskrillex96 a întrebat:

Salut. Am comandat 2 boxe dedicate bmw e46, boxe MB Quart 90w rms, 140w putere maxima, 4 ohm, cam astea sunt specificatiile. Iar pe masina am radio simplu de 4x50w pioner. Ce mai am nevoie ca difuzoarele sa se auda bine, ca asa pur si simplu legate nu se aud cum trebuie, inteleg ca au cu totul alte specificatii si vreau sa le fac sa se auda la puterea lor maxima.

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Normal ca nu se aud cum trebuie laughing pentru ca nu-s facute sa functioneze cu amplificatorul masinii.
Ups ai pe amsina radio Pionier, inseamna ca e pus de cineva, radio originar nu-i Pioner, apoi cred ca boxe puse direct la radio orginal nici nu ar fi functional, semnalul de la radio merge intr-un amplificator, ce nu-i pus la vedere, de multe ori ascuns prin aripa la spate, sau mai stiu eu pe unde.

Asa au multe masini, sau cele mai multe.Cel care a pus Pionier ala, o fi anulat amplificatorul si tu auzi doar din trotioneta aia de radio, ai pus boxele ce spui si normal ca nu le poate duce.
Sa se auda la puterea lor maxima, ai nevoie de amplificator.

| Frank51 a răspuns:

Nu se aud cum trebuie, păi de unde știi cum trebuie să se audă?

| sskrillex96 explică (pentru Frank51):

Pentru ca sunt boxe scumpe si de putere, si se aud mai prost decat cele originale de 20 de ani. Prosta intrebare ai pus in loc sa oferi un raspuns

| Frank51 a răspuns (pentru sskrillex96):

Hai să te iau altfel atunci.

Ai mai ascultat sisteme audio scumpe în mașini și ai comparat cu acele sisteme? Apropo, cât de scumpe au fost aceste difuzoare "de putere"?

| sskrillex96 explică (pentru Frank51):

Nu am mai ascultat alte sisteme scumpe. Important e ca difuzoarele astea se aud rau

| Frank51 a răspuns (pentru sskrillex96):

Ai luat niște boxe ieftine de aia se aud rău, nu știu ce așteptări ai. Boxele originale ale mașinii sunt foarte bune, nu merită să iei alte boxe sub 1000 lei.