Sa circuli așa nu e o soluție.
Încearcă sa reconstitui traseul de la proprietarul din talon pana la tine, in principiu, daca ai radierea fiscala, exista si aceste documente. Daca nu poți nicicum, da CIV-ul pierdut, costa câteva zeci de lei. Sau poate ar fi mai bine sa apelezi la o firma de intermedieri mai bazata, aceștia au relații și rezolva mai ușor.
E ceva lege in lucru care nu va mai permite circulatia mai mult de 90 zile indiferent daca scrie ceva pe talon sau nu.
intrebare e ce vei face cand vei avea nevoie de proprietar, poate ramai fara talon sau cine stie... sau ce faci cand expira RCA ul?
Totusi sunt curios cum ai ajuns sa cumperi o masina cu niste acte atat de suspecte?
Incearca sa mergi la primaria ultimului propietar trecut in acea carte si vei gasi documntul necesar pentru Rar asa a facut un prieten.
90 de zile e perioada in care poti circula cu ea fara sa fie trecut instrainat in acea carte.
In caz ca ma oprește poliția ii pot spune ca masina este a unei Mătușe? Și ca eu am împrumutat-o? Sau poate sa ma caute in sistem și sa vadă ca am băgat-o la fiasc?