| FcSb_Eduard_1999 a întrebat:

Salut.Am cumparat o masina,am facut rar,dar nu am înmatriculat o din cauza taxei, după aceea m-am dus la bulgari... am înmatriculat o si acum vreau sa o trec pe românia, mai este valabil rar sau trebuie sa l fac din nou?

4 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Daca inca mai ai CIV-ul nu mai trebuie, oricum vor gasi in sistem ca pentru masina respectiva s-a emis CIV si nu vor emite altul. Daca nu mai ai CIV-ul, trebuie sa il dai pierdut si ti se va emite altul.

| lonewulf a răspuns (pentru regis):

Adica daca aduci o masina de pe BG, pe RO ambele fiind pe numele tau nu mai treci pe la RAR? Hmm...imi e greu sa cred asta! Aveam masina pe numele meu in alta tara din Europa (folosita acolo) si cand am adus-o in Romania a trebuit sa dau pe la RAR.

| regis a răspuns (pentru lonewulf):

Am afirmat eu undeva ca daca aduci o mașină din Bulgaria înmatriculata pe numele tau (sau doua, ca vad ca spui ambele, nu stiu care sunt ambele) nu mai trebuie sa faci RAR-ul?!? Omul a fost pe la RAR înainte de a înmatricula mașina in Bulgaria, deci i s-a emis deja CIV, nu vorbeam despre proprietari si inmatriculari in alte tari.
Registrul AutoRoman nu eliberează doua CIV-uri pentru aceeași mașină, decat in situații speciale (pierdere, furt, deteriorare, reținere de către autorități străine etc).

| Gh_Alin_2001 a răspuns:

Trebuie radiata de pe Bulgaria si facut rar iar ca sa o poti inmatricula aici