Nu te afecteaza cu nimic, fiecare este responsabil pentru datoriile lui, cu exceptia datoriilor comune (de ex. sunt cocontractanti, codebitori la credit, etc).
Din cate stiu eu dar nu-s mare priceput si nici samsar de masini, eu stiu ca RCA se face pe numele proprietarului masinii, asa ca daca tu esti proprietarul platesti, mult putin asta e.
Daca gresesc sa ma corecteze cineva.
Procedura ti-o poate explica altcineva, eu am raspuns doar la intrebare.
Eu nu cunosc situatia in care tu ai contract V-C pe numele tau si sa treci masina pe numele mamei, dar eu stiu o fi vreo hiba si asa sistemul de inamtriculari si nu numai din RO este plin de hibe si a fost, a se vedea in perioada cand samsarii mergeau fara sa inmatriculeze masinile pe numele lor ca sa fenteze taxa de timbru, mediu sau mortii ei
Nu este vorba de contract de v-c, ala era doar contextul prin care am vrut sa evidentiez faptul ca masina inca nu am inscris.o pe numele meu sau pe al mamei. Ce vreau eu sa stiu este daca masina ar fi pe numele mamei si as vrea sa o vand m.ar incurca datoriile tatei.
Nu, nu te va incurca
Inainte sa vinzi masina trebuie sa ai achitat impozitul pe masina ala de se plateste anual sau puii mei, aia e datoria pe masina cum s-ar zice, in rest nu conteaza ca tatal are banca, CAR sau altceva
facand RCA pe numele mamei mai ales daca este trecuta de 50 de ani, platesti un RCA mai ieftin, ai dreptate
M.am gandit ca ei fiind casatoriti sa nu ii bage in aceeasi oala cand e vorba de datorii