Nu am prea multa experienta cu playerele si modificatul sistemelor audio dar eu la masina mea am avut casetofonul de fabrica ce s-a stricat, nu mai citea caseta ( foloseam caseta adaptor cu mufa jack) si mi-am cumparat un player de la Sony cu auxiliar, iesiri pentru subwoofer, telecomanda si alte smecherii, se auzea tare dar bass-ul era aproape inexistent, cand dadeam bass-ul la maxim se auzea doar o baraiala, m-am saturat de playerul ala si mi-am cumparat cu 50 de lei de la dezmemebrari unitate originala si se aude perfect, am bass, am calitate a sunetului si acum arata si bine. Daca ai boxele originale a masinii pastreaza unitatea originala, daca le ai aftermarket ia-ti una care sa fie compatibila cu alea si nu te zgarci cand iti cumperi player si difuzoare alea ieftine par bune dar nu-s! Mi-am cumparat cu 100 de lei 2 difuzoare de la Pioneer si sunt de toata prastia, mi-am luat o pereche tot de la dezmembrari, am dat 50 de lei pe ele, originale, au 20 de ani difuzoarele alea si se aud inzecit mai bine!
Masina mea, un Volvo v40 1997, boxele originale sunt de la Philips, made in Belgium.
Depinde despre ce player facem referire.
Daca ai cumparat unul din acele playere "petarda" no name, de 100-150 de lei bucata, noi, aia e, cam de atat sunt ele in stare.
Degeaba scrie pe el 4x62w, in realitate cel mai probabil nu are nici jumate.
Cel mai adesea e fie playerul de vina, fie boxele, cablurile in general nu au nici o problema.
titicristina21 întreabă: