De ce tot insisti ca ai scris scris export pe mașină? E irelevant!
Masina nu poate fi inmatriculata, nu ii poate face ITP.
Nu ai reusit tu sa o pui in legalitate, nu va reusi nici urmatorul cumparator. Ai reusit sa-l inseli, normal ca te va da in judecata.
Eu i-am prezentat ce probleme are masina si i-am arătat foile unde am fost să o verific i-am spus că mașina are probleme cu poliția și că nu o pot înscrie, el mi-a zis să i-o dau export si o înmatriculează el în Bulgaria el a luat-o cu proprie răspundere
Omule, tu ai adus masina din Austria acum 3 saptamani, deci cine i-a facut ITP-ul?
Masina încă este dinn Austria eu în Austria am încercat să o înmatriculez
Cine i-a facut ITP-ul? Ala sa raspunda.
Cel de la care am cumpărat eu masina, dar eu am fost la poliție cu actele mașinii înaintea a verificato și nu au zis nimic de itp dimpotrivă au spus ca masina mai poate fii condusă cât mai are itp cel mai probabil baiatul căruia i-am vândut mașina a încercat cumva și a pus numere de austia pe ea și a fost oprit de poliție pe motivul acesta, dar el ca să mă facă de bani a încercat să-mi zică că i-a fost luată din parcare în Austria, întrebarea mea este ce cauta el cu mașina în Austria dacă el a zis că o duce ca export în altă țară