Va multumesc mult de rasp, ma gandeam ca am ceva probleme si ca, cere sa o bag in service
E normal, uite-te la alte masini din parcare o sa vezi si la ele. Și la Logan este tot in bord.
Stii cum arata becu respectiv,cauta la Ford lumini de avertizare si vezi ce semnifica,gasesti si pe google.
Vad unia spun ca e normal sa faca asa cand scoti cheia,este normal pentru ce masina,pentru Ford,pentru dacia,eu nu am vazut la nici o masina asa ceva, ford comnduc mai imn fiecare zi, dar nu clipeste nici un bec in bord, nici cand pun cheia nici cand o scot
Nu zic ca nu ar putea sa fie ce spun un ia pe aici, dar cel mai indicat este sa cauti pe net, ceva gen "2007 ford fiesta Warning Lights " iti va da balamuc poze,cauti acolo becu ala ce l-ai vazut,apoi cauti ce seminifica.
Sau,daca ai manualul masinii acolo sigur ai toate luminuile ce ar putea apare la bord.
Stiiu de la alta masina,se aprinde o cheie rosie,de exemplu la audi, aia insemind ca nu comunica cheia cu computerul
Deci nu la toate masinile se intampla asa, nu la toate seminifica aceiasi chestie.
Dar daca ai facut revizia ce spui, banui ca aia nu tear fi trecut daca erau ceva probleme, deci ar putea fi ce spun cei de pe aici, mai ales daca au observat si ei.
Îți filmez la un megane 1 dacă vrei, la logan nu am acces momentan. Nu e bec de avarie e un simplu led rosu. Când bagi cheia citește imobilizatorul și se oprește. Cel de care zici cu cheia e acelasi lucru doar că nu clipește, se aprinde doar cand bagi cheia.
Multumesc mult de rasp