| Abstract123456 a întrebat:

Am cumparat un Opel Astra Hatchback,si are o problema. nu indica turometrul si kilometrajul nimic.Mi-a spus proprietarul ca ramasese masina fara baterie si a trevuit sa ii dea curent de la alta masina si atunci s-a intamplat sa nu mearga.Dar mi-a spus ca trebuie pusa pe tester si isi revin.e adevarat, sau este alta problema? cat m-ar costa sa o pun pe tester?

12 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Nu,,,Nu are legatura. O testare intre.50 si 100 lei!

| JohnnyBi a răspuns:

E bine ca tu cumperi masini fara sa le verifici intr-o reprezentanta. ai si drept de vot din pacate...

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru JohnnyBi):

Nu poti verifica toate masinile pe care esti dispus sa le cumperi la reprezentanta. Daca verifici 10 masini mai dai o data pretul masinii doar pe revizii. Mai bine o iei direct de noua, macar stii reaq o chestie. Tu ai idee cam cat costa la reprezentanta o revizie?
Ce faci? verifici una, vezi ca nu e buna. Mai cauti un timp, mai gasesti una care sa-ti placa o verifici si pe aia si iar are probleme. Si tot asa...

| JohnnyBi a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Sau te duci pe relatii la un dealer care stii ca vinde chestii bune. asa am facut cu motocicleta...nu stiam ce si de unde sa iau si aici e groasa ca daca e data pe pista e rupere de bani...si am intrebat motociclistii de unde si le iau, am cautat, m-am documentat si am o motocicleta ff buna la sh. am prieteni care isi iau masini din an in an de la sh de la aceiasi samsari si nu s-au plans niciodata de ele. daca te duci undeva cu o idee/cunostinta nu trebuie sa faci 10 teste. si nu trebuie sa faci la 100 de masini sa te hotarasti pe una.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ar putea fi o siguranta, sau mai rau...
Numai o diagnoza si/sau un electrician te pot ajuta.
E greu de crezut ca isi vor reveni ceasurile la diagnoza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A incercat sa ii de km inapoi si si-a prins urechile pe acolo.

| Celcareajuta a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing Acu' nu arata nimic, deci gen SUPER oferta cu 0 km reali (rulata numai in Germania) big grin

| Abstract123456 explică:

Imi poate spune cineva care ar fi problema de nu merg, si care ar fi solutia?

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Abstract123456):

Problema e ca a facut ala un scurt cand a luat curent (ca a pus cablurile invers) si a ars sigurantele sau circuitele indicatorilor (sau si una si alta)

| Abstract123456 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Si trebuiesc schimbate banuiesc.dar are vreo legatura cu testerul? proprietarul mi-a zis ca trebuie pusa pe tester.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Abstract123456):

Trebuie sa mergi cu ea la un electrician sa vada ce are.

| 0rlando a răspuns (pentru Abstract123456):

Încearcă să resetezi computerul de bord, dacă nu merge, cel mai indicat ar fi să o pui pe tester înainte să-i faci ceva. Costă în jur de 100 de lei treaba.
De asemenea este posibil să fie vreo siguranță arsă, dar asta nu știu.