| SilentRp a întrebat:

Am fost la un service si mi s-a spus ca trebuie schimbat capatul de bara de pe partea dreapta. Intrebarea mea este daca e bine sa il schimb doar pe cel uzat sau trebuiesc schimbate ambele? Cum este recomandat? Faza este ca a picat cum nu se poate mai prost din punct de vedere financiar si nu prea am bani sa le schimb pe amandoua. Va rog nu va dati cu parerea pentru ca nu vreau sa fiu dezinformat. Raspundeti doar daca stiti.

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Absolut nici o-data nu se schimba doar unul nu pentru ca nu e bine dar dupa ce il schimbi va trebuii sa refaci unghiul si daca nu sunt ambele cu acelasi grad de uzura sau ambele noi acel unghi nu va fi nici o-data bine facut. Lasa masina asa pana strangi bani dar daca vrei sa faci o treaba buna numai amandoua o-data se schimba. Ca riscuri nu prea exista decat ca risti sa uzezi bielele de directie, cauciucuri, chestii din astea si nu vad rostul pentru ca dupa aia te costa dublu remedierea problemelor!

4 răspunsuri:
| SilentRp explică:

Merci mult. As vrea sa va dau funda la amandoi dar nu pot ..habar nu am cui sa ii dau funda sa nu se supere.

| maryo0911 a răspuns:

Ideal ar fi sa le schimbi pe amandoua. in plus, ar trebui sa ii refaci si unghiul. dar daca baietii de la service sunt meseriasi, nu ai probleme.

| SilentRp explică (pentru maryo0911):

Dar daca o schimb doar pe cea uzata cam care este riscul? ce se poate intampla de fapt?

| maryo0911 a răspuns (pentru SilentRp):

In primul rand, se va uza mai repede... cel nou. pentru ca cel vechi, oricat de bun ar fi, tot are uzura. iarasi, dupa orice schimb de capete de bara, ideal este sa se refaca unghiurile pentru nu a avea cheltuieli mai mari (anvelope uzate prematur, etc) iar daca tu schimbi doar unul, teoretic, vei refeace unghiurile de 2 ori. in practica, depinde de tine!