Stai linistit. Daca nu este in sange peste 1 ia mie nu-i caz penal. Fara permis sigur ramai 3 luni si o amenda destul de marisoara.Asta cu conditia sa nu fi fost implicat in vreun accident.
"Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana care are o îmbibatie alcoolica de peste 0, 80g/l alcool pur în sange ori o concentratie ce depaseste 0, 40mg/l alcool pur în aerul expirat se pedepseste cu închisoare stricta de la unu la cinci ani"
Asta e din lege... si da, permisul se anuleaza.Bafta ce sa zic...
Nici o sansa. Si zi mersi ca nu ai lovit pe cineva, ca ...era groasa rau! Gandeste-te ca poti sa nenorocesti si pe altii! Nu mai bea fraticule...sau nu te mai urca la volan! Sa fii cuminte!
Sigur nu scapi. eu am depasit linia continua pentru ca nu cunosteam drumul [undeva in zona Tulcei] si mi a dat 6 puncte de penalizare si avertisment vroia sa mi de a350 de ron amenda ] dar tu.
Pai si nu stiti cam cat ar putea tine chestia asta dupa cat timp as putea sa fac scoala din nou?
Nu este nici o sansa. Iti anuleaza permisul, si mai e si infractiune, deci angajeaza-ti un avocat, o sa fie un proces, si sa iei o pedeapsa mica cu suspenare. Deci nu e vorba nici pe departe de amenda adminsitrativa, nici macar de amenda penala, ci de inchisoare.
O sa ai ceva de stat pana o sa poti sa dai din nou.
Am vb cu un avocat si o zis ca trebuie sa ma duc saptamana viitoare cu el la procuror sa dau o declaratie i-am dus la avocat o descriere de la scoala prin care zice cum am fost eu in cei 4 ani de liceu
O sa stai cel putin 2 ani pe tusa asta daca ai noroc. Daca nu vei sta 5 ani fara drept de a face scoala. Dupa ce trec cei 5 ani o sa faci scoala de soferi din nou si pe urma o sa ai permis. SI nu te urca baut la volan pentru ca nu esti in Germania.
anonim_4396 întreabă: