| aawwee a întrebat:

Salut,
Am gasit acest anunt : http://vindeinoras.com/anunt/vw-golf-gt-170-cp/ si sunt interesat de masina asta. Bugetul meu este de 6000 euro.
Are idee cineva cat ma ajunge cu totul taxele de inmatriculare, itp, asigurare si impozit?
Multumesc.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic sa mai cauti, anuntul ala pare o mare teapa.

masina veche de 9 ani din Germania si doar 120k km la doar 5500 euro?

probabil are bine peste 150. 000km.

Un golf in starea aia e ~7-8.0000euro pe mobile.de

Taxa de mediu ar fi cam 300 euro probabil, asigurarea ti o calculezi singurel pe un calculator online pentru ca depinde de varsta ta (probabil undeva la 1500ron/an), RAR vreo 500 lei si restul taxelor pentru inmatriculare si alea vreo 300 ron

| TrăieşteClipa a răspuns:

1.4 tsi de 160-170 cai este un motor pretentios si problematic.Are o turbina si un compresor volumetric.
Lantul de la distributie nu tine mai mult de 40.000 km.Se intinde, au fost mai multe rechemari in service si modificari ale lantului si al intinzatorului dar problema nu a fost rezolvata.
Distributia sa o schimbi te costa peste 2o de milioane.
Sunt 3 lanturi si o gramada de patine si intinzatoare.Plus ca este nevoie de o zi intreaga pentru a schimba totul iar mecanici specializati in tsi sunt foarte putini.
Cand sare de la punct stramba toate supapele de la admisie si distruge si regulatorul de faza montat pe axul cu came de la admisie.
Refacut chiuloasa, pistoane si restul in service cer peste 4000 de euro.