| 9Emanuelhg999 a întrebat:

Salut, am inceput legislatia si ne-a zis domnu sa cumparam manualul asta cu 40
de chestionare, l-am luat azi si vad ca pe fiecare iti cere sa incercuiesti raspunsul corect.
Iar intrebarea mea e, dupa ce terminam cu legislatia le va lua el si verifica? Sau nu ni le va mai cere? Sa stiu daca pot s-o las asa fara a mai incercui nimic, fiindca eu le fac online nu-mi place asa sa stau cu foile-n fata -FUNDA.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca vi le-a dat de la scola de soferi, atunci ai obligatia sa le faci de mana si sa le inapoiezi gata lucrate.

| 9Emanuelhg999 explică (pentru Violleta2022):

Nu ne a dat nimic de la scoala de soferi am luat o de la o librarie, n are treaba

suntserios
| suntserios a răspuns:

Lasă mă sa ghicesc. Le ai cumpărat de la școală? V au prostit să facă o vânzare și atât.

| 9Emanuelhg999 explică (pentru suntserios):

N am cumparat nimic de la scoala, ne a zis ca le gasim la orice librarie

| LisaJulie a răspuns (pentru suntserios):

Care este cea mai buna carte de chestionare în opinia ta?

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Niciuna. Exista teste pe siteul drpciv

Alea nu conțin toate întrebările, știai ca de anul acesta au băgat mult mai multe întrebări?

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu știam că nu mă interesează examenul auto in mod special...dar totuși înveți legislația rutieră nu întrebările.

Eu am cunoștințe și pot confirma ca au băgat mai multe întrebări de când s-a întâmplat acel accident cu Vlad Pascu! Deci viitorii soferi trebuie sa învețe mult mai mult decât se învața! Majoritatea fac foarte multe teste spunând ca pot invata întrebările și răspunsurile pe de rost

| Liviu a răspuns:

Scoalarutiera.ro, lasa cartile. Explicatiile audio/video 3 d te ajuta mai mult sa iti imaginezi cum si de unde vine masina si de ce trebuie sa ii dai prioritate, si pe ce banda sa virez. Mediu de invatare e sfant 3 - 4 ori, apoi chestionare, gararntat iei sala.