Daca vi le-a dat de la scola de soferi, atunci ai obligatia sa le faci de mana si sa le inapoiezi gata lucrate.
Nu ne a dat nimic de la scoala de soferi am luat o de la o librarie, n are treaba
Lasă mă sa ghicesc. Le ai cumpărat de la școală? V au prostit să facă o vânzare și atât.
N am cumparat nimic de la scoala, ne a zis ca le gasim la orice librarie
Care este cea mai buna carte de chestionare în opinia ta?
Niciuna. Exista teste pe siteul drpciv
Alea nu conțin toate întrebările, știai ca de anul acesta au băgat mult mai multe întrebări?
Nu știam că nu mă interesează examenul auto in mod special...dar totuși înveți legislația rutieră nu întrebările.
Eu am cunoștințe și pot confirma ca au băgat mai multe întrebări de când s-a întâmplat acel accident cu Vlad Pascu! Deci viitorii soferi trebuie sa învețe mult mai mult decât se învața! Majoritatea fac foarte multe teste spunând ca pot invata întrebările și răspunsurile pe de rost
Scoalarutiera.ro, lasa cartile. Explicatiile audio/video 3 d te ajuta mai mult sa iti imaginezi cum si de unde vine masina si de ce trebuie sa ii dai prioritate, si pe ce banda sa virez. Mediu de invatare e sfant 3 - 4 ori, apoi chestionare, gararntat iei sala.