anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am inceput scoala de șoferi și vreau să mă pregătesc pentru proba teoretică (sala), întrebarea mea e următoarea și se adresează persoanelor care au fost în situația mea, pe ce site ați rezolvat chestionare și s-au potrivit cel mai mult cu examenul? Mi-ar fi de ajutor dacă ați pune linkurile.

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Scoalarutiera.ro Am invatat si pentru B, si pentru D, si acu invat si pentru C, n-am avut probleme la nimic. Ce carte? Ce decret? Porcarii, e de ajuns sa stii indicatoarele, incadrarea, restul e can can. Majoritatea celor care comenteaza pe stomacu gol, cred ca nu au nici permis. E prea multa informatie nefolositoare.Toti le uitam, contraventiii, infractiuni, astea sunt primele care le uiti dupa ce iei sala la B. In rest? nu te gandii ca alea 1290 sau 1200 de intrebari pe care tu le inveti pentru B o sa te ajute imens de mult in viata de zi cu zi in a fii sofer. Unele indicatoare le vei intalni extrem de rar, altele poate deloc. Cert e ca trebuie sa treci prin ele, ca sa poti lua sala. Daca ai intrebari te ascult

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Invatarea se incepe cu Legislatia Rutiera din scoarta in scoarta, ca sa fii capabila sa raspunzi corect la chestionare.
Tu ai invatat toata legislatia rutiera?

| daniela1107 a răspuns (pentru Violleta2022):

Da, în proporție de 80%, încă mai lucrez la ea, însă eu învăț mult mai bine prin chestionare

| Violleta2022 a răspuns (pentru daniela1107):

Inutil atunci ...fiindca primul lucru care trebuie sa-l faci este sa pui mana serios pe legislatia rutiera si sa inveti legile, dupa care incepi chestionarele.

| Freydis12 a răspuns:

Salut!
Eu am folosit aplicația Școala Rutieră (DRPCIV). Dacă vrei să intri de pe laptop/computer, site-ul e www.scoalarutiera.ro.
Sunt aceleași întrebări ca la examen.

| UserRo10 a răspuns (pentru Freydis12):

Salut. Si eu recomand scoala rutiera.ro
De asemenea poti simula examenul teoretic folosind platforma oficiala https://dgpci.mai.gov.ro/dlexam