anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut. Am intampinat astazi o problema la masina, mai exact la afisajul din bord. Acesta s-a deplasat dni locul lui unde era si nu stiu cum sa il pun la loc.
Model masina Opel Zafira A 2002
Sfaturi, pareri?
https://prnt.sc/fNwBUubv9-yB

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Conectorii sunt ISO, trebuie doar inversate firele de +, cel de contact cu cel permanent (rosu cu portocaliu).
Un player bun pentru difuzoarele de Opel este din gama Kenwood KDC, indiferent ca e mai nou sau mai vechi. Sau un Alpine.

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ar trebui desfacuta consola centrala a bordului, si vazut ce e cu el. De obicei cedeaza urechile care prind ecranul de niste suruburi, si trebuie lipite la loc.

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Salut! Am rezolvat problema. Am desfacut bordul mai exact marginile din plastic si am vazut ca era cazut afisajul din cleme. Acum am alta problema. Imi poti recomanda un casetofon tot pentru opel zafira a 2002? Nu gasesc ceva exact si nu le am cu firele si conectorii. Multumesc

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Este riscant sa pun un casetofon de 60-65 de Wati?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu. Nu e o putere atat de mare.
Instalatia e facuta sa suporte un consum de cel putin 120W de la casetofon, poate si mai mult. Daca depasesti limita, se arde siguranta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Conectorii sunt ISO, trebuie doar inversate firele de +, cel de contact cu cel permanent (rosu cu portocaliu).
Un player bun pentru difuzoarele de Opel este din gama Kenwood KDC, indiferent ca e mai nou sau mai vechi. Sau un Alpine.