| aADI a întrebat:

Salut, am intrat cu 15 la oră într-un copac la munte pe drum forestier, cu o dacia logan MCV, am testat să văd dacă e totul ok, a funcționat perfect, motorul a functionat in parametrii normali, doar că nu mai oferă căldură deloc. Am ajuns acasă am sezisat că trebuie să-mi completez antigelul, am reparat daunele. Ce puteam să lovesc eu pe partea stângă de nu mai am căldură? O fi furtunurile?

8 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Radiatorul spart, in cazul in care ai pierdut antigel.

| aADI explică (pentru baru):

Nu are scurgeri, probabil ceva furtun pe care nu l-am văzut eu astăzi, am să mă uit maine mai atent sub ea

| baru a răspuns (pentru aADI):

Daca nu are scurgeri, nu are cum sa piarda antigel. Furtunul de apa nu se sparge. De la soc, poate sa fie radiatorul. Normal, trebuie verificat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"motorul a functionat in parametrii normali" - sa inteleg ca ai facut un drum de proba, cu testerul conectat, si ai analizat parametrii?
Care sunt daunele?
Cum ai verificat daca e totul ok, cand nu e ok? Ridica masina pe elevator, demonteaza scutul, si mergi pe traseul furtunelor...
Cat antigel a fost nevoie sa completezi?
Furtune nu cred sa fi fost afectate, mai degraba radiatorul central de racire.

| aADI explică (pentru NoTurbinaNoGood):

80 km, păi era la intre Min - Max cand am sosit era la minim. Daune- aripa indoită, capota puțin și farul stânga descentrat, 20 minute și nici nu se vede că a avut accident. Am să pun maine la lumina cricul sub ea să mă uit mai bine la furtune, probabil s-a fisurat ceva furtun.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cauta tu furtune linistit, dar sa stii ca nu-s de portelan, sa crape la socuri.

| InvatamProgramare a răspuns:

Radiatorul?
Nu cumva iar mai trebuie sa completezi antigel?

| aADI explică (pentru InvatamProgramare):

Era după 80km pe minim, inainte era intre min - max, nu trebuie să completez scade foarte greu nivelul antigelului dar nu inteleg de ce afectează așa mult căldura, o fi ceva furtun fisurat am să mă uit maine sub mașina să urmăresc fiecare legătură.