Care tester n-a vazut nimic, stifturile ce le cumparatu online? Aruncal nu-i bun nici in bocanci. Daca a facut ce spui, aia arata ca ceva cilindri nu ard, ori nu-i scinteie, ori nu-i combustibil, de aia motorul tremura.
Ai putea avea random miss fire, ori ceva probleme cu pompa, dar care sa functioneze defectuos.
Daca mai face, sigur o sa inregistreze computerul ceva coduri, acum poate ca nu a fost timp suficient, dar de mai apare simtomul asta sigur o sa dea un codn ceva.
E interfata vag com si programul vcds, nu cred ca sunt asa inutile si de aruncat …
o sa mai vad daca face asa si ii pun diagnoza iar
un mecanic mi-a zis ca ar fi un "gunoi" din rezervor ca d-aia facuse asa si si a revenit
dupa m-am dus la omv si am mai pus benzina de 100
Gunoi din rezerovr nu stiu ce sa spun, pompa aia are filtru, nu are cum gunoaie sa ajunga la injectoare, nici nu ar mai trece pe acolo.
Mai degraba sa Zic asa sa fi avut apa, sa fi prins apa si sa nu mai fi ars atunci cand spui ca s-a intamplat in ceva cilindru si de acolo si simtomul ala.
O fi interfata ce spui, dar oricum nu-s bune. Daca erau asa de bune nu costau 3 lulele.
Daca zici ca totul e in regula, o fi fost apa, alta cauza nu vad, odata ce spui ca la scanare nu aparu nimic, iar acum nu a mai facut figuri.
Se mai intampla, uite acu imi veni in minte o alta posibila cauza, alternatorul sa fi functionat defectuos, desi daca ar fi fost acolo problema, ar fi persistat, dar zic ca idee, poate fi si de natura electrica cauza acelei trepidatii, sa nu mai dea acolo curent cit trebuie.
Ca idee, asa la 2-3 ani este bine sa mai verifici si alternatorul, bateria, daca masina nu te anunta.
Referitor la scanere, eu spun ce am vazut pe aici la mecanici, nici unu nu foloseste chestiile alea cumparate sau vindute online, toti au scanere serioase, banui ca au incredere in alea mai mult, decat in ce spui tu ca ai avea.
Unde pui ca ce ai tu, trebuie sa ai telefon, sa downloadezi apps si etc, pe cand cu un scaner laut de la mazgin nu mai ai nevoie de nimic, pui ala citeste, afiseaza eventuale cauze.
E bun ca a fost ceva trecator, daca ai pus benzina din alta parte si spui ca nu mai face figuri, o fi si de la benzina, mai ales daca tu nu alimentezi sa unmpli rezervorul, in caz ca ai apa in benzina ala sta la frund, daca masina se misca, cita benzina e se clatina, apa poate sa se amestece si sa fie pompata in motor.