| Allex_9984 a întrebat:

Salut,am luat examenul pentru permis,si l-am primit prin posta acum cateva zile! Problema este poza are o mica umbra la conturul fetei! Cum trebuie sa procedez? Trebuie sa il schimb? Se considera ca are modificari, stersaturi? Astept parerile voastre Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu am la buletin niste pete verzi pe poza si merg asa cu el fara probleme. Asa l-au facut asta e pana expira.

neluL
| neluL a răspuns:

Nu mai schimbi nimic! Daca erau ceva probleme la poza ta, te anuntau ei de cand ai bagat dosarul la politie.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca in zona respectiva nu exista nici o deformatie mecanica, asa ramane, A fost verificat inainte de expediere si daca era vreo problema te chemau pentru alta poza.Nu-ti face probleme.

| olivert1310 a răspuns:

Daca permisul a fost eliberat de ei inseamna ca nu au gasit ca fiind un impediment. Nu trebuie sa-l schimbi, ramai cu el asa, permisele sunt si ele verificate inainte de a fi expediate. Si chiar daca te duci sa-ti elibereze altul, tot cu poza aia ti-l va da. Asta este. Cu permisul este ca si cu buletinul, ramai cu el asa pana cand trebuie sa-l schimbi.