anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am luat permisul astazi, dar de ce politistii examintori te puncteaza aiurea? Gen serios, pe o banda cu maxim 30 la ora, eu mergeam cu 25 si a dat viteza lenta, era si banda de biciclisti langa mine

22 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te puncteaza aiurea, ci regulamentar, asa cum au ei baremul.

| XNBD a răspuns (pentru Violleta2022):

Ba da puncteaza aiurea, unui prieten ia calcat frana si i-a pus de 3 ori punctajul

| Violleta2022 a răspuns (pentru XNBD):

Habar nu ai tu ce face examinatorul in foaie.
Este imposibil sa puna de 3 ori punctajul pentru o singura operatiune, dar esti atat de naiv ca tu esti capabil sa crezii tot ce amici tai mint, ca sa nu se faca de rusine.

Doamna,credeti-ma,eu am dat in Constanta, depinde si de starea lor sau daca vede ca esti la al 2 lea sau al 3 lea dosar nu prea mai vor sa-ti dea permisu, ce e asa greu de crezut, oricum politistii sunt corupti

| Violleta2022 a răspuns (pentru XNBD):

Ai luat sau nu permisul?
De ce te plangi, de ce comentezi aiurea?
Ai picat si de data asta?

Am luat din prima

| sierra1 a răspuns:

Important e că ai permisul!

| XNBD a răspuns (pentru sierra1):

Da stiu, da e aiurea ce fac ei, din punctul meu de vedere

| relian a răspuns:

Dar aia acolo iti zic tie ce puncteaza ce nu? Intreb, nu stiu cum este in RO cand dai de permis, aici nu-ti spune nimeni nimic, decat ai trecut, sau nu ai trecut.
Nu sta nimeni sa explice fiecaruia, vezi ca ai mers prea incet, team depunctat ti-am dat 2 in loc de 3 laughing
Nu vad pe cine intereseaza cacaturile astea. Examinatorul puncteaza, sa stie la sf daca sa te treaca sau nu, in rest nu vede cel care da testul punctaje si desene animate ce spui tu pe aici.

| Liviu a răspuns:

E dupa noroc,si dupa cum ii se pare la politist te miri ce. Multi au pretentii absurde,altii nu au. Unii vor sa le ceri voie sa inaintezi cand nu ai vizibilitate,altii iti spun sa treci direct fara sa le cer voie. Unii au pretentii sa le spui cand e linie continua, sa le ceri permisiunea sa o incalci daca ai obstacol in fata. De asta ma picat pe mine un Istet, ca no, am calcat dubla continua laughing ca era coada, si aveam un autobuz in fata. Putea sa treaca cu vederea, dar na laughing a vrut sa se simta mandru. Si eu am avut greseala mea, ca daca il intrebam, poate eram admis

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai fost prudent si ai luat.
Pe permis nu e trecut punctajul, linisteste-te.

| LisaJulie a răspuns:

Si ai acordat prioritate de trecere biciclistilor?

| XNBD a răspuns (pentru LisaJulie):

Da normal, m-am asigurat, chit ca nu erau

| LisaJulie a răspuns (pentru XNBD):

Probabil un polițiști ți-a făcut semn sa mărești viteza sau ai trecut din greșeală pe pista de biciclete

| XNBD a răspuns (pentru LisaJulie):

Da mi-a facut semn sa maresc viteza, dar de obicei spune ce am facut gresit, dar la asta cu viteza a tacut si dupa am vazut pe foaie ca aveam trecut o linie

| goguPatent a răspuns:

"- conducerea cu viteză redusă în mod nejustificat, neîncadrarea în ritmul impus de ceilalți participanți la trafic." 3p

| eliancodrut a răspuns:

Te pricepi mai bine la examinare decat examinatorul?

| XNBD a răspuns (pentru eliancodrut):

Hai sa fim seriosi, daca sunt nervosi te pica si daca faci totul corectlaughing

| eliancodrut a răspuns (pentru XNBD):

E gandirea ta Dar tot nu esti mai pregatit in domeniu decat examinatorul. E ca si cand ai vinde castraveti la gradinar. Plus ca el te puncteaza si nu poti sa-i ceri socoteala. La noi toti sunt doctori, ingineri stc. care se pricep la toate.

| XNBD a răspuns (pentru eliancodrut):

Unii sunt corupti

| eliancodrut a răspuns (pentru XNBD):

Poate. Dar asta nu inseamna ca te pica pentru ca sunt corupti. In masina de examen este obligatoriu inca cel putin un candidat. Rezultatul se anunta la terminarea traseului. Cand se da mita?
Coruptie ste in toate domeniile, dar asta nu inseamna ca toti sunt corupti.

| Iulia482 a răspuns:

E important ca ai luat permisul