Eu am un prieten care și-a luat acum vreo 5-6 ani, Seat Cordoba 1.4l și consumă 10%, plus că avut multe probleme cu ea, deși mașina are puțin peste 30. 000Km.
Eu mă gândesc serios să-mi iau un Hyundai Getz, de la o persoană cunoscută. Știu mașina aia de când a cumpărat-o și nu a avut niciodată probleme cu ea.
Sincer arata putin cam urat, dar multumesc pentru parere!
Cordoba da.Dar Leon nu se compara cu Fiat Stilo. cum nici skoda cu seat.
Chiar sunt curios ce Seat Leon ai gasit tu cu 2500 euro in conditiile in care sub 3500 nu se gaseste absolut nimic care sa prezinte siguranta.
La pretul asta best buy e Opel Corsa.
Http://www.tocmai.ro/seat-leon-2001-1-6-benzina-14540275.html Poftim Seat leon la 2400E, sunt mai multe, am luat care l-am gasit primul'. Iar despre Opel nu stiu ce sa spun, din cate am auzit sunt cam proaste. ( plus ca bordu e la fel la majoritatea opelurilor, si chiar nu-mi place ). Am mai gasit Ford Focus hatchback, dar nici la asta nu stiu exact care-i treaba cu consumu.
Vechi si neinmatriculat. Daca il inmatriculezi, mai platesti inca 1000.
Salut Bogdan,Leonu ala care ai dat link il stiu e din Brasov, si eu sunt din Brasov.
Iti dau eu o fabia mai noua, km mai putini, itp pana in 2016, impecabila http://www.tocmai.ro/skoda-fabia-2003-16094022.html si nu ai de platit nimic la ea, practic doar sa o iei si gata.
Pret 2800 negociabil, mai negociem!
Cu 2500E ti-as recomanda un golf IV, o masina foarte buna si care se intretine usor.