Corsa are consum mai mic ca si golful, daca ai ceva banuti poti incerca un diesel pana in 1.7 diesel. eu am 1.5 diesel pot zice pe computer consum oras intre 4.3 si 4.9 oras.
Salut,
O masina ceva de genu caut si eu si ma uitam la un astra clasic G cu motor de 1, 7 cdti.
Renault twingo model 96, 55cp, motor 1.2. Trage bine, intretinerea costa foarte putin, piese foarte ieftine, consum 6 codus sportiv.
Te-ai gandit la Dacia Logan second-hand? Nu prea are ce sa se strice (in afara de motor) Consumul este mic si cred ca poti sa gasesti si cu motor 1.5 dci (consuma f putin)
Cu un asemenea buget gasesti amsini deosebite si fiabile.toate masinile in general pana in 1400 cc, nu depasesc consumul de 8-9 in oras..insa nu te-as sfatui sa mergi pe masini italiene,gen fiat, sau franceze, citroien, renault sau nemtesti, in speta opel!
Depinde si de uzura masinii, eu am avut opel corsa motor 1 lsi nu am avut nici o problema o singura bucsa am schimbat in 2 anicind vrei sa cumperi o masina te uiti in primul rind la aspectul estetic apoi mergi intr un srevis unde faci o verificare care costa de obicei 50 ron.
alex040599 întreabă: