| AndreiTudor1 a întrebat:

Salut, am nevoie de ajutorul, vreau să îmi tunez mașina dar nu știu ce site pot să găsesc, Front Splitter, spoiler, rear bumper diffuser, dacă știți voi unde pot să găsesc să fie și ieftin să nu fie foarte scump vă rog să mă ajutați, vă mulțumesc

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Tuningul nu vine cu o reteta simpla, il faci tu, cu mana ta, sau cu mana unor mesteri priceputi.
De exemplu, PYP hot tuning sau Getto Tuning.
Sau cumperi kit-uri, ca nu sunt cine stie ce scumpe https://www.magnatuning.com/ro/products/113/VW-Polo-6N

Tuningul inseamna multi bani dati aiurea, nu poti evita partea asta.
Pana aici ti-am raspuns cu experienta mea de ex-pusti cu putini bani, si o pasiune pentru masini poate de la gradinita.
De aici o sa-ti raspund cu statutul si mentalitatea actuala: da-o naibii de coșarcă. Mai bine faci o rata de 100 euro pe luna si treci la un model total superior, care sa fie din fabrica frumos, dotat si performant. Spre exemplu, o Alfa Romeo 159.
Sau macar un Focus 2 facelift.
Ori un BMW e60/e90 cu kit M.
Poate un Astra H sau J, model GTC.
Masini care consuma cat polo-ul tau, iti ofera siguranta, o imagine mai ok, si nu in ultimul rand, mananca asfaltul.
Tu acum abia poti spune ca ai masina. Nu o spun cu aroganta/superioritate, asa eram si eu in 2012 cu Dacia 1310. Am pus pe ea iluminare LED (era wow pe vremea aia), folie Llumar, toba sport (eram cu atat mai mandru, ca era facuta de mine si suna perfect, incet dar gros), si un sistem 2.1, adica mp3 cu USB (wow si ala pe atunci), doua difuzoare mari + tweetere, si un subwoofer de buget, dar puternic.
Decat sa "machiezi" polo, ca sa arate a saracie si mai disperata, mai bine ii vinzi catalizatorul si dai un avans pentru un SH de doamne-ajuta.

| johnnny123 a răspuns:

Eu tot nu înțeleg ce vrei tu să "tunezi" la un VW Polo 1.2.
Ce crezi că vei putea să obții de la mașina aia dacă o împopoțonezi cu tot felul de spoilere și diffusere care nu fac nimic?