Nu poti invata in poligon de capul tau, poti da examenul numai daca ai facut o scoala autorizata inainte. Sa iti dea teapa cum spui tu nu ai cum pentru ca semnati un contract de ambele parti inaintea inceperii cursurilor deci totul este ok, problema este daca au instructori buni sau nu dar daca tu te ti de traba si iti dai silinta nu conteaza instructorul. Scolile ieftine de obicei nu sunt cele mai bune dar uneori daca ai noroc gasesti si ieftin si bun!
Mda... si bun si ieftin nu prea exista, nu? Intr-adevar, daca sunt eu constiincioasa tot invat ceva.
Daca vrei inveti bine inteles si daca esti atenta. Din ce oras esti, poate iti pot recomanda un instructor bun?
Sunt instructorii autorizati care te invata sa conduci prin oras apoi examenul il dai cu masina lor iar la teorie te pune sa inveti la domiciliu. De scoala nu stie ce iti vine dar pe internet poti vedea sfaturile altor candidati la scolile din orasul tau.
Hmmm, din cate am vazut eu pe net instructorii independenti ar fi mai scumpi... dar asta e ca nu am gasint nimic "naspa" pana acum despre ei.