| G3 a întrebat:

Am o Astra H 1.7 100Cp nu cu foarte multe dotari de care sunt foarte multumit raport fiabiliate si costuri de intretinere/consum(5 extra urban, 6 urban).
Din cauza unor probleme de sanatate, mai exact dureri de spate, ma bate gandul sa achizitionez ceva mai inalt, insa nu as vrea sa ma indepartez prea mult de costurile legate de consum si intretinere.
Pretul maxim de achizitie al noii masini este de 6000-6500 de euro.
Spre ce sa ma indrept?

In Suzuki vitara m-am suit >- e scunda pentru ce vreau eu, nu merita investitia privind motivul principal.
Ford Kuga, Honda CRV, Rav4 - par scumpe la intretinere, consum ridicat(chiar daca sunt aratoase)
Zafira arata bine, dar iar, nu e suficient de inalta.

Singurele masini in care sa urc si sa nu ma aplec atunci cand intru in ele, par cele 8+1 sau mai mari.
Luasem si Duster in calcul, dar am inteles ca nu e chiar atat de ieftin in exploatare si nici in pretul permis nu imi incap modele mai noi cu mai multe optiuni, plus ca am primit doar critici despre Dacia.

Asadar, aveti alte idei propuneri spre care sa ma uit?

Multumesc

3 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Pai ție îți trebuie o mașină mai premium cu scaune confortabile. Poți modifica asta la Opel, punându-i alte scaune față.

| AlexElektro1987 a răspuns:

Pai tu vrei ceva imposibil, ai eliminat toate variantele posibilie, singura mașină ar mai fi un Land rover Freelander 2, dar si aceea nu este chiar ieftină întreținere si nu are nici consum chiar atat de mic. Tu vrei sa fie masina si înaltă, sa consume si puțin, sa aiba si costuri mici de întreținere ( nu ai sa vezi tu suv-uri ieftine la intretinere, numai un set de cauciuri bune este in jur de 2400-3000 de lei ), sa fie si cat mai noua, sa aiba si mai multe opțiuni. Deja tu ti-ai anulat toate sansele de a gasi o mașină. Iti recomand un CR-V, Outlander, qashqai ( asta ar fi singurul mai ieftin si care consuma un 6-7 % in oras, dar este mai micut ), Freelander 2, Duster pe motorină sau Rav4. Toate sunt bune dar dintre toate astea as alege ori Freelander 2 ori CR-V.

| Iancu_Silvan_1996 a răspuns:

Salut.
Volkswagen Touran sau Sharan.
Vei ramane surprins, eu unul am ramas.
Sanatate!