| Georgeseb a întrebat:

Salut am o întrebare - am un BMW 320d din 2001 arată si merge bine dar nu imi da voie sa derapez deloc si nici sa fac drifturi ma puteți ajuta va rog

17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Probabil, a fost dotat cu sistem inteligent de anti-derapare ("anti-prostie"), iar sistemul functioneaza si acum.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce pretentii poti sa ai de la o masina atat de veche?
La 15 ani se apropie de "pensionare" este normal sa nu mai traga, s anul aibe putere, este mult vrea veche!

| GeorgeGabriel66 a răspuns (pentru Violleta2022):

laughing glumesti, nu?

| Violleta2022 a răspuns (pentru GeorgeGabriel66):

Nu glumesc!
Doar asta ai constata si tu, nu? Nu poti sa faci mare lucru cu ea, sofat usor si cu grija sa nu-si dea duhul!

| GeorgeGabriel66 a răspuns (pentru Violleta2022):

Sa stii ca nu e chiar asa. multi au Bmw din 92, 94, 96, 98 si merg de rupe asfaltul!

| Violleta2022 a răspuns (pentru GeorgeGabriel66):

Este doar o impresie!
Drifting si derapaje faci cu o maisna relativ buna, puternica, cu zvac, una de cativa ani, poate pana in 8-9 ani maxim. De la +15 incolo, se duc la casat, dar romanul trage pe ele pana la 20-25 de ani, pana-i cad tablele si este vai de mama ei.
Daca tu ai constatat ca nu poate sa faca jongleriile pe care el-ai vrea tu, pentru ce iti este greu sa intelegi ca nu poate de altfel?
Este mult prea batrana si obosita ca asa faca asta, o fii ea BMW dar tot o bucata de tabla cu motor este si se uzeaza la feld e mult ca oricare alta masina.
Cele din 92-98 de care pomenesti tu, pot fii din cele unde motorul a fost modificat sau imbunatatit, ca altfel nu vad cum ar trage ele.

| StefanCosmin a răspuns (pentru Violleta2022):

Se vede ca esti femeie laughing fata mea, la BMW din 2001 nu isi da duhul, atunci e in toate mintile lui, normal ca il duci la service, ca orice masina normala, si da, astea din 98 97 sunt modificate, normal, dar in 2001 masina stock duce peste 400.000 km

| Violleta2022 a răspuns (pentru StefanCosmin):

Intamplarea face sa stiu exact despre ce vorbesc, am avut un BMW an fabricatie 2002, de care am scapat anul trecut, lenesa frate, obosita, desii la bord avea doar 200 km. Ori in occident avem sosele foarte bune, nu distrugem masinile ca prin soselele din tara.
Dar probabil ca esti tu pusti si nu poti pricepe ca o masina de 15 ani nu poate zbura si face minunatii pe sosea.
parca esti fii-miu cand avea 18 ani si visa sa-i puna spoliere masinii si alte briz-brizuri, sa faca raliuri cu ea si alte minunatii pe sosea, asa sunteti toti la inceput, niste baitei mai mari.

Acum depinde, daca ai luat acel BMW de la tiganul de la colt cu 1000 de euro, se intelege, insa unul ingrijit si reparat la timp nu te va dezamagi niciodata

| Violleta2022 a răspuns (pentru StefanCosmin):

Unde locuiesc eu nu-s tigani si a costat o avere cand am cumparat-o, din magazin, am vandut-o anul trecut sa scap de vechitura.
A fost intretinuta doar de reprezentanta BMW, cu sevice anual.

Inseamna ca ai avut ghinion laughing

| kurinkita a răspuns (pentru StefanCosmin):

Nu inseamna ca a avut ghinion ci ca isi permite sa schimbe o masina la 5 ani cum se face in tarile cu apa calda si cum e si normal.

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru StefanCosmin):

N-a stiut sa mearga cu ea.
Cum naiba sa numesti vechitura obosita o masina cu 200.000 de km pe care te lauzi ca ai avut-o de noua?
Eu am 280.000 pe 1, 8 benzina tfsi si merge ca in prima zi.
Poate un pic mai repede ca am remapat-o. happy

| StefanCosmin a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Asa ee, eu am un passat din 2000 care are vreo 400.000 de mii de km reali, bai si merge impecabil, mai ales ca se considera cea mai rezistenta masina a anilor 2000, si asa e, e de 5 ani in familie si nu cred ca o sa o dam prea curand

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dar ti a dat voie vreodata?
stii macar sa le faci?
ai dezactivat sistemele electronice de siguranta?

| OldSoul a răspuns:

Sub panoul de climatronic, in partea stanga ai un butn DSC, trebuie sa apesi pe el pentru a dezactiva sistemul anti derapare.
Dar, nu te astepta sa realizezi mari drifturi deoarece aia nu e masina de drift are un motor destul de slabut, si chiar si cu DSC-ul dezactivat tot o sa mai unele sisteme de "protectie" active, dar sa "patinezi" putin e suficient.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Trebuie sa elimini controlul automat al stabilitatii.
Ar trebui sa aiba un buton pe undeva sub radio.DTC Dynamic Traction Control.