La asta m-am gândit și eu dar îmi este puțin frică să nu am probleme cu poliția
Intr-o curte mare la o firma nu are probleme! Cat timp NU IESE cu mașina pe drum public nu are treaba Politia cu o proprietate privata!
Este riscant totuși dacă mașina NU are dubla comanda! Dacă încurca accelerația cu frână și îți dă o dauna de toată frumusețea? Ce te faci?
Pai cea mai buna metodă e să îl duci să învețe puțin pe câmp sau în curte dacă ai o curte mare pentru că altundeva ori în Sat ori în oraș vei fi prins
Conform legislației rutiere din România, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil este strict interzisă și se pedepsește conform legii. Această interdicție se aplică inclusiv în parcări publice, străzi lăturalnice sau alte zone accesibile publicului.Singurele locuri unde o persoană fără permis poate exersa conducerea sunt poligoanele auto private. Este important de menționat că, în conformitate cu Codul Rutier, încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere constituie o infracțiune și se pedepsește conform legii. Pentru a exersa conducerea în condiții legale și sigure în Timișoara, prietenul tău poate apela la poligoane auto private sau școli de șoferi care oferă astfel de facilități. Iată câteva opțiuni: CONS-AUTO TOTAL (0256203508, Bulevardul Liviu Rebreanu 4, Timișoara), Poligon MOTO Cons Auto (Calea Șagului, Timișoara, 0746999533). Succes!
Cauta la farmacie ceva pentru viermi intestinali, se pare ca te mananca in fund.ai permis de cateva luni, si acum faci pe instructorul? ai macar idee ce se intampla daca zgaraie o masina in parcare? dosare penale pentru amandoi