| DanaA2147 a întrebat:

Salut
Am o întrebare
Ce pățesc daca am trecut cu masina pe roșu?
Efectiv aveam 30-35 la ora
Si nu observasem semnalul roșu
Era cu touch pentru pietoni si nu știam sigur
Si am trecut
Iar in fata mea masina de poliție
A apărut dar nu a zis nimeni nimic
Probabil nu au observat ca ei abia au ajuns acolo
Decât pietoni de aveau de gând sa treacă au țipat la mine
Sunt panicat si nu stiu sigur daca mi se va lua permisul
Ce amenda voi lua
Daca voi lua
Ca poate scap
Nu stiu
Plus masina e pe numele lui tata

Răspuns Câştigător
| Holiday a răspuns:

Ai scapat, gata, relaxeaza-te.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deci te-ai panicat si ai fugit cand au strigat politisti dupa tine? Daca te-au vazut deja politistii poti sa primesti amanda si ti sevor lua cateva puncte de pe permis (tie sau tatalui, depinde cine va declara ca era la volan).

Nu are importanta ca sofai cu 5km sau 30km pe ora, fiindca aveai obligatia sa OPRESTI la culoarea rosie a semaforului.

Nu stiu cum de ti-ai luat tu permisul de conducere, daca nici cele mai elementare reguli de ciculatie nu le cunsoti, atunci este spaga si nesimtirea conducatorului auto.

| DanaA2147 explică (pentru Violleta2022):

Nu nu
Pietoni au strigat dupa mine

| DanaA2147 explică (pentru Violleta2022):

Si sunt primele semafoare la trecerele de pietoni de la noi din judet
S au pus acum o saptamana
Eu nici nu stiam de ele
Ca la noi in județ erau numai treceri de pietoni normale Fără nimic
Fără semafoare

| Violleta2022 a răspuns:

Fii foarte atent pe viitor, fiindca masinile d epolitei au camere video care inregistreaza tot si daca te-au prin in momentul in care ai trecut pe rosu, la semafor, atunci te poti terzi acasa cu amenda si instiintare ca ati-au luat puncte de pe permis.

inca ceva: TU ca sofer ai obligatia sa te asiguri in trafic, sa incetinesti si sa opresti daca te apropii de o trecere de pietni, mai ales daca ai pietoni care stau sa treaca, ori sunt deja angajati in trecere, fiind obligat prin lege, sa opresti.
TU ai obligatia sa te uiti la toate semnele de pe strada si sa le respecti. fatptul ca nu ai vazut semaofrul acolo, este pentru ca nu ai fost atent la trafic si la ce se intampla pe sosea, deci esti singurul vinovat in acest caz.
Daca ai scapat de data asta, inseamna ca ai invatat ceva valoros, iar pe viitor ochii la trafic si cu coada ochiului la trotuar si ce se intampla in fata ta, fii alert tot timpul, ca nu stii cand cineva pune frana brusc, sau ai pietoni care alearga pe trecere.
Abia de acum inveti sa sofezi, ca nimeni nu sa naste invatat, cele cateva ore de conducere pe care le-ai luat la scoala nu sunt decat primii pasi, dar adeavratul invatat se face pe sosea in ani multi de soferie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu se intampla nimic din păcate. Ce crezi că ești în Germani sau in lumea civilizată sa fie monitorizat video traficul?

| Sistemulxxl a răspuns:

Ai trecut pe rosu? Amenda si o luna permisul suspendat.
Daca nu te-a oprit politia si pietonii nu au depus reclamatie e posibil sa scapi.

| DanaA2147 explică (pentru Sistemulxxl):

Sper sa nu
Mersi Sistemulxxl?

| Sistemulxxl a răspuns (pentru DanaA2147):

Daca era ceva te opreau atunci si te amendau plus suspendat permis. Sa fii atent data viitoare.

| Iliescudragnea69 a răspuns:

Ai scăpat sau a venit plicul?