| SovietMarshalPeter a întrebat:

Salut,am o intrebare pentru un prieten de-al meu care tocmai a terminat scoala de soferi, ca toti baieti astia mai mari vrea neaparat o masina si vrea sa-l ajut, ar vrea sa stie cat costa:-o dacie 1300(cred ca chiar e disperat)
-o dacie 1310
-si o dacie logan dea vecke, dar spuneti-mi cat costa si un facelift.

Nu sume de secondhand.

7 răspunsuri:
| William a răspuns:

O dacie 1310 nu poate sa coste mai mult de 5 lei decat daca are benzina in rezervor. Atunci benzina ar costa mai mult decat dacia. Iar un logan nu stiu cat costa.

| viotedy a răspuns:

Toata lumea pe aici s-a nascut in limuzine.asa-i romanul, uita de unde pleaca.da ce are dacia? are numai 3 roti? decat sa decartezi zeci de milioane pentru o oglinda, daca o spargi, mai bine... ajungi mai tarziu, dar ajungi sigur.de aia sunt numai cruci pe marginea drumului, ca toti putoii se infing la masini care-i depasesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In functie de anul de fabricatie si starea tehnica, o poti gasi intre 6 si 100 milioane lei vechi.

| SovietMarshalPeter explică (pentru anonim_4396):

Da chiar una buna buna, asa nou nouta ca m cat ar fi, trebuie sa mai produca cineva, macar de placere, sau sa fie la ceva muzeu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

Din nefericire, fabricarea daciilor a fost sistata in 2004.Erau pe injectie.Eu detin una din acele masini.din 2004.

| Bobbb a răspuns:

O dacie nu costa mai mult de 10 milioane si da! e disperat straight face

| SovietMarshalPeter explică (pentru Bobbb):

Da daca ingrijesti bine o dacie nu poti sa spui ca nu e buna!