| pitcrv a întrebat:

Salut am o leganza 18:16v an 97 de ceva timp am probleme cu ea, pe benzina nu mi se acceleraza trebuie sa plec defiecare data de la semafor, de pe loc cu joc pe pedala de acceleratie, iar pe gaz imi tot da rateuri si nu prea se accelearaza sub 1, 800 turati merge in suturi iar peste 1.800 merge impecabil pe benzina la fel sub 1, 800 turati merge urat iar peste toarce sh merge impecabil
Nu stiti care ar putea fi problema?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

E greu de spus fara un tester.

4 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai probabil garnituri duse din cauza gazului, instalatie de gaz ne reglata, senzor de turatie ne reglat sau dus de tot, pedala dusa, cablul de la acceleratie slabit!

| pitcrv explică:

Pedala merge, ia ce sa zic inainte mergea pe gaz excelent, cat despre alimentare hai sa zic ca se ducea pe benzina da sh pe gaz sa faca asa ba chiar mai rausad

| pitcrv explică:

FurtunaDiesel am fost la un service de gaz de mi-a montat plamanele de gaz (nou) mi la reglat cat despre slabitu clablului de acceleratie nu e slab deloc
am umblat la buji sh le-am gasit pline de ulei l-am sters da degeaba posibil sa fie si din fise si buji
da cred ca cel mai bine e sa o pun e un tester

| marythebest98 a răspuns:

Daca nu acelereaza vezi poate ai probleme cu pedala in rest nu stiu ce sa zic este o masina buna leganza am avut in 2001 2002 super masina numai ca nu am pus-o pe gaz probabil ca ai pus-o pe gas din cauza consumului...dar trebuia sa o lasi asa poate fii pompa de alimentare nu stiu nu sunt expertthinking