Depinde ce masina este. Daca exista modelul acelei masini si cu cutie manuala se poate lua o cutie manuala si pune, daca nu decat pe comanda la Bosch, dureaza intre 3 si 7 luni, vin din Germania sau Suedia cutiile in functie de model dar nu se renteaza, este evident.
Ca modificari:
- Cutie de viteza;
- Ambreaj;
- Timonerie (Uneori nu e cazul dar e ieftina);
- Sisteme electronice;
- Radiator racire ulei (Uneori);
- Plastice din interior;
- Sistem fixare levier.
Fiat punto - motor 1242cmc, an '97. Totusi ai putea sa-mi dai id-ul tau de mess?
Ca sa iti raspund la intrebarile din privat:
Radiatorul de ulei functioneaza in alti parametri la automat fara de manual, cele automate + ca este un alt sistem de racordare la cele manuale.
Pretul pentru conversie cu piese noi si originale costa undeva la 2000 de euro si nu se merita, conversia cu piese din dezmembrari cam 500 + manopera adica vreo 580-600 de euro.
Daca vrei conversie cu piese moderne de ultima generatie si cu electronica, consum de combustibil mai mic si alte avantaje poti opta pentru piese noi Bosch care te costa undeva la 2500 de euro si din dezmembrari piese Bosch pe la 1000 dar cu siguranta nu vei gasi oricat ai cauta, este foarte greu, aproape imposibil sa gasesti si mai ales nu in Romania.
Messenger nu prea folosesc decat de 3 ori pe an... dar daca vrei te ajut cu cea mai mare placere aici.
Multumesc foarte mult de raspuns Cu siguranta voi ramane la automata, sau sa schimb masina Oricum nu-mi face probleme automata, functioneaza perfect, consum 7, 5/100 in oras si 6/100 in afara, dar speram sa ma joc cu schimbatorul.Inca o data mersi mult de ajutor, mi-ai fost de mare ajutor!
Cu placere!
Daca nu ai problem nu vad de ce sa schimbi sa iti creezi tu singur problem.Si apoi cutia automata este mai comoda nu stai toata ziua cu picioarele pe pedale si nu mai schimbi nimic poti si tu stiu si eu sa atingi o fata ceva sa o pipai bla bla.La cutia standard cind sa zici stai asa ca eram pe aproape ups stai ca trebuie sa schimbi viteza. Apoi viitorul este al cutiilor automate nu al celor standard.Pe de alta parte daca nu prea esti asa bun la condus se strica ambreajul si trebuie sa schimbi etc.Personal prefer cutia automata si din ce am vazut pe masinile de lux sint cutii automate nu standar.Doar daca vrei tu ca optiune pune standard.Si cum a zis cineva pe aici costa si mai degraba cumperi alta masina.Si cum am zis joacate cu fetite nu cu schimbatoare.In ce priveste consumul nu e mare diferenta intre cele doua asa ca nu cred ca se merita.
MarcuPopescu întreabă:
anonim_4396 întreabă: