| Andrei0986272 a întrebat:

Salut,am o masina de 2 ani am dat 3300 euro pe ea si de atunci am băgat în ea pentru reparatii în jur de 1500 de euro, e mult sau nu? Voi cat ați bagat?

9 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Si ce anume intelegem prin "bagat in ea"?
Taxe? Combustibil? Piese, manopera?
De 3 ani am un Opel de 2100euro, am schimbat discurile pe spate, toate placutele, garnituri AC + completare freon, vreo 4 schimburi de ulei, filtre schimbate cand aveam eu chef (asa fac mecanicii), distributia ziceam ca o fac anul asta.
Ar trebui kit ambreiaj cu volanta, si soft, ca ma plictisesc.
Am polishat farurile de doua ori, m-am saturat, le voi lacui. Am schimbat doua seturi de becuri led pe faza scurta, acum am un kit xenon forza.
Am adaugat chestii pe la ea, cum ar fi spalatoarele de faruri.
Am vopsit toate zonele zgariate, dupa ce m-a amenintat un pulismen ca imi salta permisul.
Ultima asigurare la ea a fost de 1100 de lei.
Rotile pe care le are acum m-au costat in total 1700 de lei, am si garantie pe gume.
Ce ai mai vrea sa stii? thinking
Un schimb de ulei+filtre ma ajunge cam 350 de lei + manopera, cu Ravenol si filtre UFI.

| Brizbriz a răspuns:

Am idee doar vaga de masini si preturi

skoda octavia veche de 15 ani cu 3300eu, aia mi se pare mult
si apoi e normal sa bagi bani intr-o masina asa veche, asta e un principiu care chiar s-a prins de mine (cu, cat e mai veche masina, cu atat mai multi bani bagi in reparatii)

| Sophieka a răspuns:

Am o masina putin mai invarsta decat a ta si in reparatii pana acum, de 6 ani de zile de cand o am, nu am cheltuit mai mult de 800 lei.

| Sophieka a răspuns:

Cred ca masina asta pe care o ai... O poti duce la fier vechi daca e atat de buclucasa.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Mult zic eu. Tata a avut o Fabia 4 ani sau mai mult și mare lucru nu i-o făcut. Octavia din 2007 la fel, o data o piesa de 300 lei în rest ulei, filtre și talpa. Bine, a ajuns sa o folosească cam 1 an... din păcate. Fabia era din Italia adusa, Octavia nu mai știu sa spun sigur, dar nu a rulat mult în străinătate. Dacă a avut proprietar roman inainte e cam de înțeles.

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Depinde ce ai bagat in ea si cat ai condus. Daca sunt 1500 euro in 10. 000km atunci e mult, daca sunt in 30-40. 000km sau mai mult eu zic ca e normal cat de cat.

| RaduRobertRO a răspuns:

Nu ai zis ce masina, din ce an, etc.

| Andrei0986272 explică:

Masina este o skoda octavia 2 4x4 2005

| RaduRobertRO a răspuns (pentru Andrei0986272):

Ce reparații ai făcut de banii aia? Consumabile, sau altceva? La 17 ani vechime ai ceva de schimbat la ea, depinde cum a fost întreținută.