De ce nu mergi cu ea la in service sa iti puna baietii calculatorul pe ea si sa descopere erorile ce apar.
Si eu am avut unele probleme cu masina si pana anul am mers cu ea la service nu am reusit sa aflu ce avea(si la service am fost la unele din astea mici si nu au descoperit problema, asta pana m-am hotarat sa merg la un service cu nume).
Bafta la reparat!
Va rog sa fiti mai clar in descrierea defectului si anume care becuri nu se aprind pentru ca in bord sunt mai multe becuri, cum ar fi becuri de iluminat bordul[pozitie]sau de avertizare si control al functionarii autoturismului. Dar pentru a rezolva problema oricare ar fi ea va recomand sa nu lasati toata lumea sa isi dea cu parerea. Mergeti la un service si puneti testerul pe ea si veti afla exact unde este problema.
Cel mai sigur ar fi sa o pui pe tester, va gasi imediat eroarea. Mai exista varianta testului "agrafa" sau "pseudo-agrafa" pentru cei mai curajosi. Ti-am trimis mesaj privat cu procedura pentru testul "pseudo-agrafa". Dupa ce l-ai facut trimite-mi codul motorului din talon (codul ar trebui sa fie Y17DT, dar mai bine spune-mi exact) si codul erorii rezultat in urma acestui test.
Later edit: ti-am trimis mesaj privat cu testul "pseudo-agrafa"; ca sa te ajut am nevoie de codul de eroare citit astfel si de codul motorului.
anonim_4396 întreabă:
coosmiin întreabă: